FRESH
Mariah Carey nu vrea să audă de frații ei „Sunt distruși și mi-e milă ...
Igor Dodon profită de zilele cu soare și explorează locurile turistice ...
FOTO / Alina Eremia, perfectă în costum de baie! Atrage privirile ...
Ofertă de 40 de milioane de euro din Premier League pentru unul dintre ...

COPLEȘITĂ EMOȚIONAL! Diana Voevuțki: „Mi-am pus torba cu cuvinte pe umăr și am pornit să cuceresc ziua de azi”

Designerul Diana Voevuțki e plină de emoții. A făcut o adunătură de gânduri și și-a amintit de fiecare cuvânt duios pentru ea, scrie SHOK.md.

„Mi-am pus torba cu cuvinte pe umăr și am pornit să cuceresc ziua de azi. E grea- are atîtea în ea! În torbița mea găsești de toate- emoții, pe care le punem în mesajele noastre sau le aruncăm celor dragi și.. mai puțin dragi.

Scotocesc. Primul cuvînd pe care îl scot e “Mama”. Fug cu gîndul la ea- oare ce o fi făcând?.. Strânge mere, din “copacul lui tata”, sau piaptănă cu grijă părul lung al nepoatei? Sau face niște plăcinte? Din alea, dupa care ești gata să îți înghiți și degetele? Poate, chiar acum, privește nerăbdătoare spre ușă, să își vadă copiii venind acasă? Ori.. și-o fi culegând niște lacrimi de pe obrazu-i ofilit, amintindu-și de cei de sus?..

Mai caut. Dau de “copil”. Așa frumos sună! Zîmbesc. Deși departe, sunt mereu cu sufletul la ei. La cei, cărora le datorez toată forța mea. La cei, care au schimbat ceva în mine din prima clipă în care au venit pe lume. Și pentru care sunt gata sa ating norii cu vîrful degetelor..

Un alt cuvint- “zîmbet”- e unul din preferatele mele. Heh!- îmi place să-l împrăștii în stînga și în dreapta, zi și noapte. Poate fi cuceritor, obosit, trist sau plin de recunoștință. Oricum ar fi, tot zîmbet rămîne, pentru că face minuni și dezarmează pînă și cei mai duri oameni. Așa că zîmbesc oricând, chiar și când simt că nu mai pot să o fac.

Ce mai am acolo?.. Hmm.. “ură”? “Invidie”, “tristețe”, “dezamăgire”..? Le arunc grăbită, și aud cum se sparg în cioburi mărunte. Mi-ar plăcea să nu existe aceste cuvinte. Dar sunt. Trăim cu ele. Fac parte din noi, și cumva, reușim uneori să le dăm afară din viața noastră. Uneori..

..Am dat de cuvântul pe care îl căutam. Cel pe care tot voiam să-l rostesc, însă de sensul căruia mă speriam- doar ascunde atîta putere în el! Cuvintul ce înaripează, cel cu care vreau să încep diminețile și să petrec amurgurile. Pe care l-aș pune pe “repeat”, ca să nu îmi scape vreodată. Să nu-l uit. Să nu îl uiți. “TE IUBESC”…” a scris ea pe Facebook.

SHOK.md


IUL 28, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII