FRESH
A murit Juan Carlos Copes, unul dintre cei mai renumiți dansatori ...
A murit Boris Gracevski, fondatorul programului pentru copii „Eralaș”
(foto) O moldoveancă a urcat pe cel mai înalt vulcan din lume. „E ...
Cât de sexy este Nicole Scherzinger la 42 de ani! Artista arată fenomenal ...

Covid: Efectele epidemiei, nu pot fi reflectate mai bine decât în aceasta imagine cu adevărat emoționantă! Doctorul a muncit 252 de zile NON-STOP

O fotografie impresionantă surprinsă intr-un spital din Statele Unite face înconjurul lumii, scrie SHOK.md, cu referire la sport.

Efectele epidemiei cu coronavirus nu pot fi reflectate mai bine decât în aceasta imagine cu adevărat emoționantă, în care un doctor de la terapie intensiva își îmbrățișează părintește unul dintre pacienți, un bărbat în vârstă aflat într-o evidentă dificultate.

Ipostaza a fost surprinsa in ziua in care americanii au sărbătorit Thanksgiving Day (Ziua Recunostintei), subliniind perfect atât durerea și teama provocate de Covid, cât si eforturile supraomenești ale doctorilor și compasiunea pe care aceștia o transmit deseori bolnavilor.

Poate și mai impresionant, conform presei internaționale, doctorul în cauză, Joseph Varon, nu mai puțin de 252 de zile consecutive în care s-a aflat la datorie la spitalul United Memorial Medical Center din Houston. Fotografia înduioșătoare a stârnit un val de comentarii apreciative pe rețelele de socializare. „Mulțumim lui Dumnezeu pentru acești doi îngeri”, a fost doar unul dintre acestea.


NOI 29, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...