FRESH
(video) Un tânăr a căzut de pe balustrada unui escalator, în timp ...
Dustin Diamond, "Screech" din Salvați de clopoțel, a fost diagnosticat ...
Doina Stratan, cu sânii la vedere, în cea mai transparentă lenjerie: ...
Cum faci faţă unei despărţiri, în funcţie de zodie

Cristina Burdulescu e DEPENDENTĂ DE SPORT!: „Nu vă spun cât de dură poate fi lupta mea interioară”

Antrenoarea de fitness Cristina Burdulescu se află în vacanță, iar recent a publicat un text unde mărturisește despre dependența ei de sport, și cum se simte atunci când îl ignoră, scrie SHOK.md.

„Sportul este cel pe care se întâmplă să-l ignor în vacanțe, în perioadele încărcate cu lucru sau cu evenimente. Bineînțeles că organismul, silueta simte foarte bine lipsa efortului fizic, în special când l-ai obișnuit deja cu acesta. Iar dacă se întâmplă să nu mă antrenez mai mult de două săptămâni, formele încep a-mi da de știre.

În perioadele astea de “libertate” nici la capitolul alimentație nu sunt cea mai exemplară. Mănânc puțin și necalitativ, iar asta îmi asigură pierdere masei musculare cu greu dobândite.

În lanț, de mânuță vin și mustrările de conștiință🤯. Multe și agresive. Toate îndreptate spre incapacitatea mea de a mă ține în formă. Nu vă spun cât de dură poate fi lupta mea interioară🤭.

Și știți ce mă salvează în aceste momente? SPORTUL❗️

Chiar primul antrenament după o pauză îmi dă un impuls, în sfârșit pozitiv. După 2,3 antrenamente îmi văd formele revenind la normal. Iar într-o săptămână, două revine Cristina cea mândră de sine, care se admiră în oglindă și merge pe stradă cu un aer încrezător. Cristina care se prețuiește și se iubește. Totul este minunat. Până la următoarea pauză.

Cine cunoaște în psihologie o să înțeleagă că această postare nu este doar despre sport. A vorbit vocea mea interioară care nu e tocmai sănătoșică😅. Dar totul va fi bine atât timp cât voi face ceea ce mă ține în tonus fizic și emoțional😎

Vouă vreau să vă spun doar un lucru. Găsiți acea activitate, ocupație, pasiune care să vă ofere încredere în sine; prin care să vă demonstrați că puteți obține multe, dacă vă doriți”, a scris ea.

SHOK.md


AUG 4, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...