FRESH
Cum scapi de viruși pe iPhone: problema notificărilor din calendar ...
Nicole Kidman, probleme de sănătate mintală din cauza rolului din ...
Cât de romantică este fiecare zodie
Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a ...

Cristina Ich, regrete amare: „M-am dat cu capul de pereți”

Cristina Ich a trecut prin multe încercări înainte să-și formeze o familie. Vedeta a avut mult de suferit după ce s-a lăsat influențată de părerile altora. Influencerița regretă și astăzi ce i-a făcut unui fost iubit, scrie SHOK.md.

Frumoasa Cristina Ich a recunoscut că a făcut o greșeală imensă, în urmă cu mai mulți ani. Ea a decis să le povestească celor care o urmăresc pe Instagram cum și-a lăsat iubitul de atunci pentru altul care era mai frumos, pentru că i s-a spus că cel care îi era alături nu era suficient de bun pentru ea, relatează spynews.

Să nu lăsați pe nimeni să vă judece relația și deciziile! Eu am făcut asta, m-am lăsat influențată de alții (…) Acum ceva ani eram eu într-o relație foarte liniștită, foarte mișto, cu o persoană echilibrată din toate punctele de vedere, unde aveai protecție siguranță. (…). Acești viermi care mișună pe lângă tine vin și-ți spun (…) ”Auzi Ich, ție nu ți-e frică ce te judecă lumea, tu nu crezi că meriți ceva mai bun, ceva mai cu mușchi, ceva mai tânăr, frumos””, le-a spus Cristina celor care o urmăresc.

După ce a auzit părerea anumitor persoane din jurul ei, vedeta a luat o decizie care i-a adus multă suferință. Și-a părăsit iubitul de atunci pentru o atracție trecătoare.

„Ce m-am dat eu cu capu’ de pereți după, cred că nu s-a dat nimeni, nicioodată. Am dat echilibrul, liniștea, siguranța pe plăcere trupească. Uneori, liniștea și echilibrul nu ți-l găsești doar printr-o plăcere trupească.(…) Ce se aprinde repede, se stinge la fel de repede.(…) Eu am plâns lacrimi amare…am plecat, l-am lăsat, m-am îndrăgostit”, a spus vedeta.


IAN 8, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII