FRESH
Mariah Carey nu vrea să audă de frații ei „Sunt distruși și mi-e milă ...
Igor Dodon profită de zilele cu soare și explorează locurile turistice ...
FOTO / Alina Eremia, perfectă în costum de baie! Atrage privirile ...
Ofertă de 40 de milioane de euro din Premier League pentru unul dintre ...

Cristina Ştefania a lansat propria linie de costume de baie. Chiar ea e imaginea brandului

Aşteptarea a luat sfârşit! Cristina Ştefania şi-a lansat propria linie de costume de baie. Iubita lui Speak are propriul brand, chiar ea fiind imaginea lui, scrie SHOK.md, cu referire la okmagazine.ro.

Ştefania e una dintre cele mai ambiţioase artiste. La doar 22 de ani, tânăra a obţinut ceea ce multe femei îşi doresc. Şi-a găsit jumătatea, pe Speak, a fost cerută în căsătorit într-un mod adorabil, la “Asia Express”, are succes nebun pe plan muzical şi, mai nou, este femeie de afaceri. Da, are propriul bussiness, a lansat o colecţie de costume de baie.

De luni de zile pregătea acest proiect care are succes printre tinere şi femei care vor să facă furori atât pe litoralul românesc, cât şi în străinătate. Vorbim despre costume de baie dintr-o singură piesă sau două piese. Sunt disponibile culori precum roz, alb, negru, chiar şi auriu.

Cristina Ştefania este imaginea propriului brand, ea a pozat provocator în superbele costume de baie care pot fi găsite de către doritoare aici, pe diverse mărimi: XS, S, M, L şi XL. Se pare că tânăra artista s-a gândit şi la fetele care au măsuri de fotomodel, dar şi la cele cu forme. 

Probleme la lansarea colecţiei Stefania Swimsuits

Speak s-a implicat foarte mult în noul bussiness al iubitei sale. Tot el a montat imagini, video pentru campania de lansare, tot el s-a ocupat şi de site-ul acesteia care din păcate a picat când a fost lansat. După spusele cântăreţului, acesta era calibrat pentru 30.000 de persoane. El a explicat că au intrat extrem de mulţi oameni, iar serverele nu au fost pregătite. 

“Ne cerem scuze, nu ne aşteptam să intre aşa de mulţi oameni.”, a spus el pe Instagram la momentul respectiv. În concluzie, Ştefania are un succes nebun cu noua linie de costume de baie Stefania Swimsuits.

sursa: okmagazine.ro


IUL 22, 2020


COMENTARII