FRESH
Cum scapi de viruși pe iPhone: problema notificărilor din calendar ...
Nicole Kidman, probleme de sănătate mintală din cauza rolului din ...
Cât de romantică este fiecare zodie
Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a ...

Cum a ajuns Rihanna cea mai bogată cântăreață, cu o avere de 600 de milioane de dolari

Rihanna a fost desemnată de revista Forbes cea mai bogată cântăreață din lume, chiar dacă nu a mai lansat niciun album în ultimii trei ani, scrie SHOK.md, cu referire la peroz.ro.

Averea ei este considerabil mai mare decât cele deținute de staruri precum Madonna, Celine Dion și Beyonce și se ridică la 600 de milioane de dolari.

Chiar dacă este cunoscută pentru numeroase hit-uri, muzica ei nu reprezintă singura sursă de venit. Intr-adevăr, cea mai mare parte din averea sa provine din turneele și vânzările de discuri, dar a obținut sume importante și din brăndurile pe care le-a creat.

View this post on Instagram

@fentybeauty 💝 @sephoraaus

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

În ultimii ani, toată atenția artistei s-a îndreptat către cariera de antreprenor. Este creatoare de produse de machiaj, colecții de lenjerie intimă și prima femeie de culoare care conduce o casă de modă de lux.

Iar rezultatele obținute de brăndul Fenty au surprins pe toată lumea! Marca sa de cosmetice a generat în 2018 o cifră de afaceri de 570 de milioane de dolari după doar 15 luni de la inființare.

„Nu m-am gândit niciodată că voi câștiga atât de mulți bani, deci o simplă cifră nu mă va face să mă opresc din activitate. Banii vin odată cu alte lucruri, dar eu lucrez la ceea ce îmi place, la ceea ce mă pasionează”, a declarat Rihanna în luna mai pentru T Magazine.

sursa: peroz.ro


AUG 5, 2020


COMENTARII