FRESH
Primele declarații ale Dianei Senteș după ce a adus pe lume o fetiță. ...
SO HOT! Daniela Ciocanu, ședință foto incendiară! Jurnalista apare ...
Viața personală dezastruoasă a lui Diego Maradona. Acuzații de viol ...
Ce fel de bărbat te atrage, în funcție de zodia ta

Cum a pozat Anca Țurcașiu în cinstea celor 50 de ani. Sexy, pe plajă, cu un corp de invidiat

Anca Țurcașiu a decis să celebreze vârsta de 50 de ani cum nu se poate mai bine, prin intermdiul unui „pictorial” în care apare, culmea, astfel încât nimeni nu i-ar ghici vârsta reală, scrie SHOK.md, cu referire la click.ro.

A schimbat prefixul în data de 8 mai și se pare că vedeta și-a propus ca și la trecerea acestui „prag” să rămână la fel de pozitivă și de ce nu și sexy, ca și până acum.

Aceasta a pozat pe plajă, într-o rochie albă care i-a pus silueta în evidență, iar admiratorii cântăreței s-au întrebat „unde sunt cei 50 de ani?!”

„Iubesc marea! Dintotdeauna. Copil fiind, mergeam cu părinții mei la Năvodari cu cortul, pe care-l montăm pe plajă. Trei săptămâni. Că să ne trezim cu marea în nări. Că să ne putem bucura de ea cât mai mult.

Când am împlinit 40 de ani, am făcut o ședință foto la mare cu un artist fotograf, Mircea Marinescu. Ne-am propus reeditarea ei la 50 de ani. Tot acolo. Ceea ce s-a și întâmplat vara această. Fotografia de mai jos e în avanpremieră! Restul… urmează cât de curând!”, a scris Anca Țurcașiu în mediul online.

Întrebată recent, într-un interviu oferit pentru Click!, care este secretul din spatele „elixirului tinereții” pe care pare că l-a găsit, Anca a oferit un răspuns modest. 

„Nu am nici un secret, este o întrebare care mi se pune frecvent de foarte mulți ani. Am spus de fiecare dată că probabil, gena e de vină. Mama mea a fost o femeie foarte frumoasă și cred că asta este.

Poate că alimentația, poate că și sportul. Mă lupt de-o viață cu kilogramele în plus, dar lupta este asiduă și din ce în ce, odată cu trecerea anilor, realizez că trebuie să mănânc mai puțin și să fac mai mult sport. Balanța cam așa se înclină ca să pot să îmi păstrez aceeași greutate”, ne-a spus aceasta. 

sursa: click.ro


OCT 19, 2020


COMENTARII