FRESH
Născuți în prima zi de primăvară: Celebrități, vedete și personalități ...
(video) Au întâlnit primăvara cu dispoziție și voie bună chiar la ...
Primăvara începe cu „La mulți ani!” pentru Eugen Doga: Ce vârstă frumoasă ...
În prima zi de primăvară și de Mărțișor sărbătorim 184 de ani de la ...

Cum arată Carmen Electra, sex-simbolul anilor 90, la 48 de ani

A făcut furori în rolul lui Lani McKenzie în celebrul serial „Baywatch” și a incins imaginația bărbaților în paginile revistei Playboy. Carmen Electra a fost considerată un sex simbol al anilor 90, scrie SHOK.md.

Actrița, care va împlini 49 de ani în aprilie, este dovada vie că vârsta este doar un număr. Carmen Electra ar putea îmbrăca oricând costumul sexy de salvamar, sau ar putea chiar să-l dea jos pentru o nouă copertă a revistei cu iepurași. Și asta pentru că nu și-a pierdut sex-appealul care a consacrat-o.

Potrivit perfecte.ro, Carmen electrizează publicul de pe Instagram cu postările sale incendiare. Actrița arată senzațional la 48 de ani și nu se sfiește să pozeze sexy sau să răspundă afirmativ când e cazul de pictoriale nud. 

Cei peste un milion de fani care o urmăresc pe Instagram sunt uimiți de forma fizică de invidiat a actriței. Carmen este adepta unui machiaj puternic, care îi scoate ochii superbi în evidență, și poartă extensii foarte lungi de păr. „Frumusețea ta nu are limite!”, „Atât de sexy!”, „Este incredibil faptul că tu nu îmbrătrânești”, „Arăți uimitor!”, „Ești un exemplu pentru că știi să-ți respecți corpul”, „Totul arată minunat la tine”, sunt doar câteva dintre complimentele pe care Carmen le primește zilnic de la fanii ei. 


FEB 19, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...