FRESH
Zodiile care nu pot trece cu ușurință peste experiențele din trecut
(video) Accident între un avion și o mașină, pe o autostradă din SUA. ...
Gheorghe Urschi va surprinde din nou! Actorul pregătește lansarea ...
Dragobetele sărută fetele! Află de ce nu ai voie să plângi în această ...

Cum arată cerceii personalizați pentru care Jennifer Lopez a plătit 11.000 de dolari

Jennifer Lopez este regina cerceilor rotunzi și nu se sfiește să personalizeze perechile pe care le poartă, scrie SHOK.md, cu referire la peroz.ro.

Solista de 50 de ani a fost văzută cu nenumărate versiuni ale acestui model de bijuterie, iar într-o imagine recentă a prezentat o pereche foarte specială, creată de Lana Jewelry.

Cerceii ei din aur galben de 14k au fost creați special cu diamante bătute pentru a forma prenumele vedetei. În valoare de 11.320 de dolari, perechea este unică și realizată la comanda divei.

„Jennifer adoră să poarte piese personalizate, așa că adesea colaborează cu Lana Jewelry pentru a crea ceva care să o reprezinte în totalitate”, a spus Rob Zangardi, unul dintre stiliștii artistei.

„Lana înțelege perfect stilul lui Jennifer, de la cercurile îndrăznețe și până la detaliile extrem de personale. Jen a purtat bijuterii la comandă pentru unele dintre cele mai importante momente din viața și cariera ei. ”

De exemplu, la petrecerea de după prestația istorică de la Super Bowl, diva hispanică a fost fotografiată purtând o alta pereche de cercei personalizați. Modelul îi prezenta numele de scenă și era, la fel ca acum, bătut în diamante.

sursa: peroz.ro


AUG 3, 2020


COMENTARII