FRESH
Cum scapi de viruși pe iPhone: problema notificărilor din calendar ...
Nicole Kidman, probleme de sănătate mintală din cauza rolului din ...
Cât de romantică este fiecare zodie
Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a ...

Cum arată partenerul sau partenera perfectă pentru tine, în funcție de zodie

BERBEC

În cazul barbatilor, cand intervine iubirea adevărată, profundă, aspectul fizic nu prea mai conteaza. Berbecii, indiferent cat de incapatanati sunt, se îndrăgostesc de dragostea pe care partenerul o simte pentru ei. Ei iubesc mai mult iubirea pentru ei, decât partenerul care o oferă. Din acest motiv, aspectul fizic trece pe plan secund. Un bărbat nativ în zodia berbec, înalt de 1,95 nu va avea probleme să dezvolte o relație cu o femeie de 1.55 înălțime, în timp ce o femeie berbec, odată îndrăgostită, nu va fi deranjată de partenerul ei de 1,60.

TAUR

Tauri sunt firi “țantoșe”. Le place sa se afiseze, iar parerea celorlalti conteaza. Din acest motiv, pentru nativii din taur conteaza aspectul fizic. Chiar dacă nu este rupt din cer partenerul de cuplu, taurii vor dezvolta o relație cu cineva care are, totuși, ceva care-l diferențiază. Spre exemplu, ochi albaștri pătrunzători. O femeie taur va continua sa fie atrasa de partenerul ei sau va dezvolta o relație nouă cu un bărbat nu foarte impunator, nu foarte stilat și nici foarte lucrat, dacă – spre exemplu – are dinți impecabili și ochii albaștri sau verzi. Pe de alta parte, un bărbat taur va fi atras si de o femeie mai mica de inaltime și poate un pic plinuta, dacă aceasta are parul lung, des si ondulat. În cazul iepurilor, micile detalii care diferențiază sunt cele care conteaza.

GEMENII

Gemenii nu se lasă ușor în fața frumuseții perfecte. În cazul nativilor din gemeni, partenerul de cuplu nu trebuie sa arate perfect, dar trebuie sa fie atragator și, mai ales, să aibă atitudine. Mai mult, aceștia vor fi și mai atrasi si mai implicați în relația de cuplu dacă știu ca partenerul este ravnit și de alți ochi. Acesta este un mare “turn on” pentru gemeni. Din punct de vedere fizic, ce-i drept, au o predilecție către blonde/blonzi, fiind mai puțin atrași de persoanele cu parul mai închis la culoare.

RAC

Racii au nevoie și de pasiune, dar și de romantism. Din acest motiv prefera partenerii boemi, cu tendinte de visare, chiar dacă aceștia nu sunt întotdeauna practici în viața de zi cu zi. Pe de alta parte, le plac și extremele. Din acest motiv, dacă vedeți pe strada un barbat foarte înalt și slab alături de o femeie scundă și mai plinuta, se prea poate ca unul dintre parteneri sa fie rac. Nativii acestei zodii căuta, de regula, în partenerii lor de cuplu ceea ce ei nu au.

LEU

Nativii din leu au tendinte de posesivitate și excese de mandrie. Le place sa se faleasca, din acest motiv vor cauta “ce-i mai bun pe piață”, inclusiv în materie de parteneri de cuplu. Pentru lei conteaza imaginea, motiv pentru care prefera parteneri care să-i completeze, cu care sa se potriveasca fizic. Dacă vezi un rac foarte înalt langa iubită sa scundă, în cazul unui leu nu vei intalni o astfel de situație. Un leu o să-și aleagă o iubita cu un cap mai mic decat el, cu siluetă atrăgătoare sau, cel puțin, mai atragatoare decat a sa.

FECIOARĂ

Fecioarele au o preferință pentru nativii din gemeni si varsator. Așadar, le place nonconformismul, chiar dacă firea fecioarei este, de regula, tradiționale. Astfel ca, atunci cand o fecioară își alege un partener, ea va căuta pe cineva “un pic altfel”, cu un stil vestimentar ieșit din comun și o capacitate de înțelegere a lumii profundă. Totuși, fecioarele au idealul frumuseții bine setat în mintea lor, care – de regula – respecta standardele de frumusețe ale prezentului. Astfel ca este, relativ, ușor sa se piarda mintile atunci cand intalnesc acea persoana care întrunește idealul lor de frumusețe.

BALANTA

Balanta cauta echilibru în toate, însă – în materie de relații amoroase – tanjeste dupa nonconformism. Din acest motiv nu se sfiește să încerce imposibilul, chiar și cu persoane care nu sunt de nasul lui. Un nativ din balanta pune, totuși, preț pe aspectul fizic care trebuie sa fie proportionat, mai ales în ceea ce privește silueta și stilul vestimentar. O balanta va evita sa fie văzută cu o persoana îmbrăcat ca o pitipoanca sau un cocalar, pentru ca apreciaza prea mult bunul gust și consideră ca merită mai mult de atat.

SCORPION

Nativii din scorpion adora misterul, motiv pentru care vor fi întotdeauna mai atrase de persoane brunete decât de cele blonde. Totuși, asta nu înseamnă ca nu se vor aventura sexual cu parteneri/e blonzi/blonde, doar ca relațiile de cuplu, de durata și le vor clati cu parteneri cu parul mai închis la culoare. De altfel, brunetul este marea lor slăbiciune!

SAGETATOR

Nativii din aceasta zodie, care are ca element focul, sunt pasionali și liberi in gandire. Așadar, prefera parteneri care sa le semene. Nu ar putea sa stea niciodată cu o persoana foarte disciplinată, cu preconcepții (false sau adevărate) de nedistrus. Astfel că vor prefera parteneri la fel de liberi că și ei, iar aceasta preferinta se rasfrange si asupra aspectului persoanei în cauză. Un nativ sagetator se va simți el, însuși, sufocat de un partener scortos, îmbrăcat veșnic în costum. Pe de alta parte, va fi atras sexual de o persoana boema, naturala. Din punct de vedere fizic, slabiciunea sagetatorilor în ceea ce privește partenerii sunt persoanele roscate, cu părul ondulat și pistrui.

CAPRICORN

Foarte critici cu infatisarea proprie, foarte critici și cu înfățișarea partenerului. Însă pentru capricorni nu conteaza atat de mult silueta partenerului, atata timp cat relatia este frumoasă, cat conteaza îmbrăcămintea. Un capricorn va fi scos din minte dacă vede ca partenerul sau a ieșit din casa cu tricoul șifonat sau cu camasa necalcata bine. Așadar, fara sa pună preț pe inaltime, pe culoarea ochilor, pe numărul de kilograme sau pe culoarea părului, pentru capricorn este important să aibă un partener prezentabil în orice moment.

VĂRSĂTOR

Firi libere și nonconformiste, vărsătorii vor cauta persoane asijderea. Așadar, chiar daca vor încerca sa dezvolte relații cu persoane mai rigide, imbracate la costum, spre exemplu, vor eșua. Pentru nativii din varsator conteaza cum se prezinta partenerul din toate punctele de vedere, jenandu-se sa fie vazuti cu persoane neingrijite. Pe de alta parte, au o predilecție către partenerii cu parul și cu tenul mai deschise la culoare, motiv pentru care rareorii vezi un varsator cu un partener brunet si tenul masliniu.

PEȘTI

Iubitori și tandri, pestii adora confortul. Așadar, dacă un peste are un partener mai plinut, nu-si va face niciun fel de problema căci burta îi oferă confort. Însă, sunt foarte atenți ca lucrurile sa nu scape de sub control. Așadar, dacă numărul de kilograme al partenerul depaseste o anumită limită, nu vor ezita sa spuna pe fata că trebuie sa slabeasca. Totodată, tind sa aleaga mai des parteneri cu parul mai închis la culoare, kaki fara sa vrea asociază caldura cu aceasta culoare.


Sursa: point.md


AUG 15, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII