[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
De ce arabii nu folosesc hârtia igienică: ghid musulman de igienă
Cleopatra Stratan A DIVULGAT SECRETUL! Vezi despre ce este vorba!
Alina Dragnev NU E IDEALĂ, dar e mândră!: „Sunt departe de a fi perfectă, ...
Moldoveanul Igor Picușciac, desemnat cel mai bun antrenor în Armenia

Cum e să fii organizator de evenimente e-sports ÎN MOLDOVA! Niku Kovalenko: Din jocurile on-line aici NU CÂȘTIGI...

Nicu Kovalenko este organizator de evenimente e-sports în ţara noastră. Vine cu detalii despre jocurile on-line și care sunt cele mai populare, scrie SHOK.md.

,,Sunt pasionat de jocuri de la 3 ani și pot să zic că am jucat destul de mult timp. Organizez emenimente de e-sports și ardministrez o pagină de gaming pe Facebook. Am jobul meu principal și iată ca hobby încerc ca să împing toată industria asta de e-sports la noi în Moldova”, a zis el în cadrul emisiunii ,,Vorbe Bune cu Lilu”, la canal2.md.

,,Din jocurile on-line în Moldova nu câștigi și chiar și în vest. Trebuie să fii talentat, mai întâi să te arăți că tu ești capabil și după asta primești ceva. Deci asta e bazat pe reacție, logică și multe multe chestii, ei într-adevăr sunt un fel de atleți și până la 30 de ani de fapt se atrofiază și reacția asta care de fapt pe ei și îi fac atleți, așa că asta e ca și cu fotbalul, cu cât mai devreme cu atât mai bine”, a precizat Niku

,,Mulți cred că jocurile sunt în escapism, că noi stăm și jucăm, nu mai vrem să avem de legătură cu prietenii noștri sau cu profesorii, părinții. Însă e ca și cum te așezi să privești un film, doar că jocurile sunt filme interactive, cu istorii, jocuri în echipă, comunicare cu prietenii. Jocurile cele mai populare sunt cele în echipe de 5 membri și mai mult. Acum cel mai popular este cel care cad 100 de oameni pe o insulă și se împușcă între ei, e ceva interesnt”.

,,Ele provoacă aceiași dependență ca și celeleate forme cum ar fi: filme, cititul, gătitul, și celelalte. Important părintele să lucreze cu copilul. Copilul să înțeleagă că abuzul de orice este negativ, chiar și cititul că strică ochii, de jucat că se distanțează de realitate, de privit filme, depinde și ce filme privești, cum în principiu îți folosești timpul personal”, a adăugat el.

Adriana GRIȚCO


IUL 14, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...