FRESH
Detaliul șocant pe care l-a aflat Irena Boclincă despre fostul său ...
Cele mai fascinante ritualuri de nuntă. IATĂ ce semnifică
Cum a ajuns regina Elisabeta a II-a una dintre cele mai bogate femei ...
10 semne că te-a înșelat fără să știi. Le recunoști?

Cum faci faţă unei despărţiri, în funcţie de zodie

Descoperă cum fac zodiile față unei despărțiri, care este cea mai puternică și care este cea mai slabă!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Berbecul este cel mai pasional și mai feroce dintre zodii. E nerăbdător să sară într-o relație rapid și își va iubi partenerul din toată inima. Acest lucru face ca despărțirea să fie grea.

Cu toate acestea, el crede că totul se întâmplă dintr-un motiv. Nu va lăsa acest lucru să îl tulbure, pentru că știe că oamenii vin și pleacă din viața sa cu un motiv.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Odată ce s-a implicat într-o relație, Taurul vrea să lucrurile să rămână la fel pentru totdeauna. Va încerca din răsputeri să nu se schimbe nimic și nu va accepta refuzuri. E încăpățânat și uneori își lasă sentimentele să preia controlul.

A crezut întotdeauna în dragoste și în existența iubirii, iar când aceasta se termină, îi va lua mult timp să accepte. 

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Dintre toate semnele zodiacale, Gemenii fac cel mai bine față unei despărțiri. În loc să rămână obsedați de trecut și de lucrurile pe care nu le mai pot controla, preferă să-și planifice viitorul și să se concentreze asupra lucrurilor care îi fac fericiți.

Când vine vorba de relații serioase, Gemenii pregeră să nu se implice într-una. Au această teamă de a se îndrăgosti și de a nu mai putea să continue cu stilul de viață aventuros pe care l-au avut întotdeauna.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Racului îi place să-și ducă singur crucea. El privește suferința în dragoste ca pe o parte normală a vieții, lucru de care oamenii nu ar trebui să fie obsedați. Chiar și atunci când suferă cu adevărat, nu permite acestui lucru să interfereze cu stilul său de viață muncitor. Își va menține mintea concentrată asupra altor lucruri și, în cele din urmă, va șterge totul cu buretele.

Oamenii s-ar putea să-l privească drept o persoană fără sentimente și rece, dar adevărul este că el este foarte orientat către obiective și nu îi place ca viața personală să-l împiedice cu ceva. 

Leu(22 iulie – 22 august)

Leul are tendința de a suferi mai mult decât vrea să recunoască. Adoră să iubească și îi place să aibă relații. Acesta este și motivul pentru care nu îl deranjează să se expună riscului producerii unei despărțiri. Va da totul pentru persoana cu care este, chiar dacă nu va primi același lucru la schimb.

Cu toate acestea, vindecarea rănilor din urma unei despărțiri poate dura puțin mai mult în cazul lui. El rămâne agățat pentru o lungă perioadă de timp de persoanele la care ține sau a ținut.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Iubirea adevărată este ceva ce o sperie puțin. Fecioara se teme că, dacă își dezvăluie vulnerabilitățile și imperfecțiunile în fața cuiva, acea persoana va fugi de ea. Are o mulțime de nesiguranțe, ceea ce o împiedică să facă față cu ușurință unei situații serioase sau grave.

Prin urmare, relațiile ocazionale sunt cele mai potrivite pentru ea. Preferă să-și țină sentimentele la adăpost decât să le pună în mâinile cuiva care ar putea să le distrugă. 

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Balanța este cel mai optimist și mai pozitiv semn zodical atunci când vine vorba de despărțiri și inimi frânte. Primele câteva zile după o despărțire pot fi dificile, dar îi place să facă tot ce poate pentru a uita de asta.

Nu își va permite să sufere prea mult timp și își va întreba fostul/fosta dacă pot rămâne prieteni. Dacă nu acceptă oferta, îi va dori noroc și își va continua viața. 

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul este cel mai dificil de iubit semn din întreg zodiacul, dar e și unul dintre cele mai sensibile. Atunci când suferă din dragoste, de obicei ține ceea ce simte doar pentru el. Își va vedea de rutina sa obișnuită și va încerca din răsputeri să se gândească la orice altceva decât la fostul/fosta.

Îi e teamă să-și înfrunte sentimentele direct, pentru că știe că odată ce își va direcționa mintea într-acolo, îi va fi mai greu să treacă peste despărțire. 

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Despărțirile nu sunt chiar atât de grele pentru Săgetător cum sunt pentru majoritatea oamenilor. S-ar putea să sufere câteva zile, dar apoi merge mai departe.

De fapt, această zodie trece cel mai ușor peste o despărțire. Îi place să înfrunte durerea și frustrarea pe care o simte ieșind în oraș și distrându-se bine. Când e rănit, va râde în timp ce va încerca să rămână optimist până când va uita totul.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul va fi efectiv măcinat de durere și de relațiile eșuate. Se va întreba ce ar fi putut face diferit și îl vor obseda toate lucrurile mici pe care le-a spus și le-a făcut și pe care ar vrea să le poată schimba.

Durează mult până lasă pe cineva să intre în inima lui și, uneori, refuză să creadă că suferința poate fi un posibil rezultat. Când se va întâmpla acest lucru, se va pierde total. 

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorului nu îi este deloc ușor să se apropie de oameni. Odată ce lasă pe cineva să intre în viața lui, poate fi extrem de greu să rămână puternic emoțional după ce l-a părăsit. Va fi trist, dar nu permite nimănui să vadă acest lucru.

Va încerca să se mențină ocupat în speranța că va uita și că durerea va trece. Știe că despărțirile fac parte din viață, dar asta nu-l împiedică să caute dragostea adevărată.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Peștii se vor supune fiecărei trăire doar pentru a se elibera de suferințe. Nu le e frică să fie vulnerabili sau să arate slăbiciune, vor doar să treacă peste despărțire cât mai curând posibil.

Știu că cel mai bun mod de a trece peste ceva este să se ocupe direct de acel lucru. Sunt curajoși, puternici și întotdeauna pregătiți să facă față oricăror bătălii emoționale care ar putea apărea. 

Sursa:eva


IAN 15, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII