FRESH
Gestul impresionant făcut de Ryan Reynolds și Blake Lively! Ce sumă ...
FOTO Marinela Bezer, apariție FIERBINTE în costum de baie! Și-a etalat ...
FOTO Katy Black trece printr-o etapă grea. Vezi ce a pățit bloggerița
Papa Douba Diop, vedeta Senegalului și călăul Franței la Cupa Mondială ...

Cum își înfruntă fiecare zodie cele mai mari frici

În viață lucrurile nu merg bine la infinit, așa că trebuie să fim pregătiți și pentru cel mai prost scenariu.

Teama este una dintre constantele care ne guvernează existența. Fiecare om are temerile sale.

Thought Catalog ne dă răspunsul după ce a consultat zodiacul: iată cum își înfruntă fiecare zodie cele mai mari temeri:

Berbec: Te arunci cu capul înainte

Îți place să proiectezi o imagine în exterior, chiar dacă te temi de ceva. Nu vrei să-ți arăți slăbiciunea, dar ești, totuși, o persoană descurcăreață. De obicei, pui la cale un plan de acțiune și apoi te arunci în găsirea soluției. Mai degrabă te îndrepți agresiv spre temerea ta, în loc să fugi de ea.

Taur: Negi cu încăpățânare ca ai o problemă

Nu-ți place să dai greș, dar nu-ți plac nici lucrurile care se schimbă. Când te confrunți cu cel mai negru coșmar, te agați de ceea ce îți este familiar. Mai degrabă trăiești în negare decăt să înfrunți o realitate dură, așa că preferi să-ți întărești opiniile și refuzi cu înverșunare să afli contrariul.

Gemeni: Te adâncești în altceva

Ca și Taurul, preferi să susții că nu s-a întâmplat nimic rău, dar în loc să te agați de ceea ce ți se pare familiar, alegi să te ocupi cu orice altceva. ÎȚi faci noi hobby-uri, interacționezi cu oameni noi și te afunzi în situații care îți oferă un refugiu în care să scapi de temerile tale.

Rac: Cauți refugiu în mijlocul celor dragi

Ți-e greu să înfrunți situația pe cont propriu, așa că atunci când cel mai rău scenariu se întâmplă, te simți copleșită. Ca să-ți controlezi cele mai mari temeri te arunci în brațele celor dragi. Cât timp îi ai pe ei alături, te simți mai bine și poți trece prin orice.

Leu: Adopți o atitudine curajoasă și treci la treabă

Ai la fel de multă energie ca și Berbecul. Nu te temi să-ți înfrunți cele mai mari temeri încă de la început. Iei o atitudine curajoasă și treci la treabă cu hotarare, chiar dacă nu simți mereu că ești pregătită. Mai degrabă te prefaci decât faci.

Fecioara: Gândești prea mult

În mintea ta, ești convinsă că totul are o soluție, chiar și cele mai mari temeri. Atunci când lucrurile scapă de sub control, analizezi situatia si incerci sa afli care e cea mai buna masura pe care o poti lua. E singurul mod în care îți poți găsi liniștea.

Balanța: Încerci să-ți regăsești echilibrul

Când te confrunți cu cele mai mari temeri, cauți să te agați de ceva. Poate fi un partener care să-ți asigure spatele, o prietenă care are nevoie de ajutor sau altceva care îți atrage atenția. Căt timp ai sentimentul că îți regăsești echilibrul, te simți în siguranță.

Scorpion: Te retragi departe de lume

Puține lucruri te pot speria, dar știi cum e, fiecare om are punctul lui slab. Dacă te temi de ceva, mai degrabă te retragi din lume. Refuzi să lași loc unei temeri și să trăiești cu ea.

Săgetător: Susții că nu-i nimic în neregulă

Ca orice om, ai temerile tale, dar preferi să le lași în urmă. Atât cât e posibil, pretinzi că nu s-a întâmplat nimic. Și chiar dacă s-a întâmplat, încerci să găsești partea pozitivă a lucrurilor și să mergi înainte.

Capricorn: Te refugiezi în ceva pozitiv

Nu-ți place să ai de-a face cu lucruri neplacute, preferi să-ți canalizezi energia spre ceva pozitiv. Dacă îți propui să-ți îndeplinești un obiectiv, ești convinsă că această realizare te va face să te simți în siguranță.

Vărsător: Te gândești la lucrurile de care ar trebui să-ți fie teamă

De obicei, cel mai mult te temi că ai putea fi considerată normală, așa că-ți petreci timpul gândindu-te la toate ciudățeniile de care ar trebui să-ți fie teamă. În felul acesta, orice scenariu, oricât de bizar ar suna, n-o să-ți mai pară așa de speriat. E și asta o strategie…

Pești: Îi ajuți pe ceilalți să-și înfrunte temerile

Sigur ai și tu temerile tale, dar preferi să-ți fixezi atenția asupra celor cu care se confruntă cei la care ții. Cauți să fii alături de ei și să-i ajuți să treacă peste momentele dificile. Ți-e greu să le spui celorlalți despre temerile tale, dar dacă poți să-ți canalizezi eforturile spre a-i ajuta pe alții, temerile tale par să devină mai mici.

sursa: andreearaicu.ro


OCT 24, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII