FRESH
Cum scapi de viruși pe iPhone: problema notificărilor din calendar ...
Nicole Kidman, probleme de sănătate mintală din cauza rolului din ...
Cât de romantică este fiecare zodie
Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a ...

De ce fetele RESPING băieții cuminți? Dezvăluirile unei bloggerițe!

Bloggerița Tatiana Koberidze regulat își încântă urmăritorii cu sfaturi utile. Într-o postare recentă a răspuns la una dintre cele mai adresate întrebări „de ce fetele resping băieții cumiți?”, scrie SHOK.md. ⠀

„Răspunsul la această întrebare nu îl pot da nici băieții, nici fetele în sine, care par să își dorească un tip „bun” pentru ele, dar de fiecare dată ceva nu este în regulă.

După ce am încercat să analizez acest subiect, am identificat o serie de motive care afectează cu adevărat. Puteți fi de acord sau nu, aceasta este pur și simplu părerea mea personală.

1️.Fetele obișnuiesc să dramatizeze în relații! Doar câțiva nu au avut relații dureroase cu schimbări emoționale constante, uneori cu pauze, alteori cu reuniuni, stres constant și experiențe. Unii înțeleg că acest lucru este anormal și nu mai doresc să experimenteze acest lucru, în timp ce pentru alții este depus în conștiința că aceasta este iubirea reală, că astfel de emoții „devoratoare” ar trebui să fie.

2️.Cu cei cuminți este plictisitor. Ei bine, da, nu te îndepărtează și după aceea apare ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, nu minte, nu se ascunde, este previzibil în acțiunile sale față de tine, a spus că iubește, asta înseamnă că iubește. E atât de plictisitor și neinteresant, nu, fetele?) Totul ca și în primul punct. Psihicul nostru nu este pur și simplu obișnuit cu acest lucru și, prin obișnuință, atrage un val de emoții, la o dependență bolnavă.

3️.Probleme din copilărie, și anume exemplul mamei. Multe mame, care încercau să salveze familia, au justificat toate acțiunile tatălui (ieșirile,, alcoolismul, ridicarea mâinilor etc.), arătând astfel fiicei lor că un astfel de comportament al bărbatului este normal. Acest lucru este foarte îtipărit deja la vârsta adultă a fiicei, atunci când bărbații grijulii și blânzi în ochii ei sunt slabi.

Dragi băieți buni, nu este vorba despre voi! Vă rugăm să rămâneți așa cum sunteți – grijulii, sensibilă, amabilă, atenți, credincioși … Acum puteți fi incluși cu siguranță în „Cartea Roșie”. Credeți-mă, va apărea cu siguranță în viață una care va iubi și admira aceste calități ale tale”, a notat ea în descrierea postării.

Adriana GRIȚCO


AUG 14, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII