[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
De ce arabii nu folosesc hârtia igienică: ghid musulman de igienă
Cleopatra Stratan A DIVULGAT SECRETUL! Vezi despre ce este vorba!
Alina Dragnev NU E IDEALĂ, dar e mândră!: „Sunt departe de a fi perfectă, ...
Moldoveanul Igor Picușciac, desemnat cel mai bun antrenor în Armenia

De la Jurnalism la DESERTURI Franțuzești!: „Scopul meu primordial este să emoționez clientul”

Moldoveanca Marina Luca a lăsat jurnalismul pentru a-și îndeplini visul, scrie SHOK.md „Patiseria pentru mine mereu a fost o pasiune”.

„Patiseria pentru mine mereu a fost o pasiune, însă nu aveam curajul și nu am avut susținerea necesară ca să mă decid să fac profesional. Într-o zi m-am îndrăgostit, am primit susținere și am decis să merg după pasiunea mea. Am renunțat la jurnalism deoarece pentru a învăța în Franța, necesită foarte multă muncă pentru a colecta banii necesari de a continua studiile, și am decis să muncesc. Iar când colegii mei au finisat universitatea eu am fost deja acceptată la una dintre cele mai bune universități de patiserie din Franța. Mi-au trebuit 3 ani să-mi îndeplinesc visul”, a spus ea în cadrul emisiunii „Vorbe Bune cu Lilu”, la canal2.md.

„Eu am rămas în Franța o perioadă după care am revenit, deoarece totuși eu am un vis mare legat de Moldova. Să o fac cunoscută prin intermediul deserturilor, deoarece eu cred foarte mult că noi avem ingrediente cu care putem să ne mândrim, îngrediente unice, însă la momenul dat încă nu avem profesioniști care să le pună în valoare și zic ”de ce să nu fac eu asta”, dar necesită foarte mult timp și investiții”.

„Eu prin intermediul deserturilor vreau să transmit experiență și emoție. Deserturile pe care le fac, sunt ca și cum ai merge la un muzeu. Scopul meu primordial este să emoționez clientul și să-i ofer o experiență. Ceea ce ține de deserturile tradiționale eu vreau să le dau o notă mai modernă. Prefer că dacă să publici un rezultat, să fie într-adevăr calitativ”, a adăugat Marina.

SHOK.md


IUL 16, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...