FRESH
(video) Un tânăr a căzut de pe balustrada unui escalator, în timp ...
Dustin Diamond, "Screech" din Salvați de clopoțel, a fost diagnosticat ...
Doina Stratan, cu sânii la vedere, în cea mai transparentă lenjerie: ...
Cum faci faţă unei despărţiri, în funcţie de zodie

O actriță din România s-a căsătorit virgină. Ce vârstă avea când a spus marele DA

Poate nu multe femei ar recunoaşte ce a făcut ea public acum! Actrița în vârstă de 47 de ani a dezvăluit că la nuntă sa a fost virgină, în plus, ea a povestit că s-a păstrat până în momentul în care s-a căsătorit, ce-i drept, aşa erau şi obiceiurile pe atunci, informează SHOK.md, cu referire la click.ro.

Este una dintre cele mai apreciate actriţe din România pentru talentul său, dar şi pentru sinceritatea pe care a avut-o de fiecare dată când a vorbit despre viaţa personală. Vedeta urcă pe scena teatrelor de ani de zile, este iubită de public. Iată că acum, ea a făcut dezvăluiri despre viaţa sa dincolo de scenă, dincolo de cortină. A vorbit despre viaţa personală, mai exact despre cea intimă.

Actriţa de 47 de ani a povestit cum s-a căsătorit la doar 18 ani, virgină fiind. Şi ce crezi, aşa a rămas şi o saptămână după nuntă. Ea a dezvăluit că seara de iubire s-a petrecut pe acoperişul unui bloc: „După o săptămâna m-am casatorit. La 18 ani cand m-am casatorit eram virgină şi aşa am rămas o saptămână după nuntă. Am făcut dragoste pe un bloc, pe acoperiş şi mi-aş dori să o fac şi în avion.”

sursa: click.ro


IUL 10, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...