FRESH
Mariah Carey nu vrea să audă de frații ei „Sunt distruși și mi-e milă ...
Igor Dodon profită de zilele cu soare și explorează locurile turistice ...
FOTO / Alina Eremia, perfectă în costum de baie! Atrage privirile ...
Ofertă de 40 de milioane de euro din Premier League pentru unul dintre ...

De zece ani, trăieşte ca un extraterestru. Povestea tinerei care susţine că e "o fiinţă cosmică"

Cine a spus că viaţa de extraterestru este uşoară, dacă te naşti pe Pământ? Pentru britanica Lhouraii Li, de 30 de ani, din Bradford, Yorkshire, Marea Britanie vopsirea zilnică în albastru a întregului corp a devenit o rutină, scrie SHOK.md, cu referire la click.ro.

Lhouraii Li a avut o revelaţie când avea doar 20 ani şi a descoperit că este o fiinţă cosmică, denumită în cultura tradiţională japoneză ”gyaru”. A simţit că este un extraterestru captiv într-un corp uman încă din timpul adolescenţei, dar nu a putut face trecerea la ”gyaru” din cauza părinţilor. În 2018, însă a primit un mesaj telepatic din profunzimile universului în limba klingoniană (n.r. idiom inventat în serialul ”Star Trek”) şi a înţeles că adevărata culoare a pielii ei este albastru deschis şi că trebuie să îşi ”monteze şi coarne” pentru a fi cu adevărat o fiinţă cosmică.

Iubitul ei o copiază în cele mai mici detalii

”Cheltuiesc anual 30 de lire sterline pe vopseaua de corp şi mă pictez zilnic. Carantina impusă pe perioada pandemiei mi s-a potrivit de minune pentru că nu îmi place să ies din casă. Iubitul meu Nathan se pictează şi el pentru că şi el este un gyaru, ca şi mine. Vreau să îmi aplic pe corp o vopsea albastră permanentă pentru că aşa arată toţi din universul din care vin eu”, a declarat, pentru Daily Star, Lhouraii Li.

Tânăra extraterestră are peste 10.000 de admiratori pe reţelele de socializare şi încearcă să le explice tuturor ce înseamnă să fi extraterestru şi să ”simţi vibraţiile universale şi energiile care străbat cosmosul cu viteza gândului, care întrece viteza luminii”. Lhouraii Li a fost poreclită în 2016 ”Barbie din Marea Britanie” şi a luptat din răsputeri în instanţă pentru a scăpa de acest apelativ. Şi asta pentru că ”ea nu este o păpuşă, ci o fiinţă cosmică”. Deşi recunoaşte că ”îşi hrăneşte trupul uman cu mâncare terestră”, Li susţine că principala ei hrană este energetică şi vine din adâncurile Cosmosului.

sursa: click.ro


AUG 7, 2020


COMENTARII