FRESH
Detaliul șocant pe care l-a aflat Irena Boclincă despre fostul său ...
Cele mai fascinante ritualuri de nuntă. IATĂ ce semnifică
Cum a ajuns regina Elisabeta a II-a una dintre cele mai bogate femei ...
10 semne că te-a înșelat fără să știi. Le recunoști?

Delia, la un pas de moarte în timpul vacanței! Artista abia și-a revenit din șoc: „A fost panică”

Delia a fost la un pas de o tragedie, chiar în timpul unei vacanțe de lux în Austria. Artista și soțul ei au avut parte de momente tensionate însă, din fericire, totul s-a încheiat cu brio, scrie SHOK.md.

Delia a avut parte de momente de panică în timpul unei vacanțe în Austria. Artista și soțul ei sunt pasionați de excursiile montane, așa că… și atunci au decis să exploreze muntele. La un moment dat, vedeta a observat un loc potrivit pentru poze spectaculoase, dar avea să aibă parte de șocul vieții sale, relatează cancan.

Nu a respectat traseul stabilit, iar cântăreața a fost la un pas să cadă în gol. Din fericire, însă, Delia s-a ales doar cu câteva julituri și o sperietură zdravănă.

”Era să cad de pe munte. Eram în Austria, m-am abătut de la traseu. I-am zis lui Răzvan să urcăm până într-o zonă de stânci. Am zis că pozele ar arăta foarte bine dacă m-aș duce mai aproape, deși era în afara zonei de traseu.Era cu foarte multe pietre, nu mi-am dat seama la urcare cât e de nasol, nu am mai putut să cobor. Nu puteam nici să stau în picioare. A fost puțină panică, a fost dubios, îmi făceam tot felul de scenarii”, a povestit Delia Matache în cadrul unui interviu.


IAN 16, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII