[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cleopatra Stratan A DIVULGAT SECRETUL! Vezi despre ce este vorba!
Alina Dragnev NU E IDEALĂ dar e mândră!: „Sunt departe de a fi perfectă, ...
Moldoveanul Igor Picușciac, desemnat cel mai bun antrenor în Armenia
Andreea Bălan: ,,Nu mă mai doare...” Piesa care transmite exact ceea ...

Descoperire ȘOCANTĂ în timp ce câțiva tineri filmau un videoclip pe TikTok

Polițiștii din Seattle au indetificat rămășițele a două persoane care au fost descoperite de mai mulți adolescenți în timp ce filmau un videoclip pe TikTok. Unul dintre cadavre era băgat într-o valiză, iar celălat a fost descoperit într-o pungă de plastic, în apă, de polițiști, scrie Shok.md, cu referire la digi24.ro

Cele două victime, Jessica Lewis, de 35 de ani și Austin Wenner, de 27 de ani, au fost împușcate cu câteva zile înainte de a le fi descoperite cadavarele pe plaja din Seattle, conform investigațiilor făcute de medicii legiști.

Tinerii care au găsit cadavrele au sunat la poliție când au simțit un miros puternic, după deschiderea valizei care conținea resturi umane. Întâmplarea a fost filmată și urcată pe platforma TikTok, citează Digi24.

„S-a întâmplat ceva traumatic care mi-a schimbat viața, Am găsit această valiză neagră. Glumeam că poate valiza ar avea bani, dar mirosul era copleșitor”, a descris videoclipul postat, unul dintre adolescenți.

Jessica Lewis era mama a patru copii. „Au fost doar oameni normali, drăguți. Nimeni nu merită să pățească ce au pățit ei”, a declarat mătușa acesteia, potrivit CNN. Poliția din Seattle a declarat presei locale că se fac în continuare investigații și că nu a fost arestată încă nicio persoană.

sursa: digi24.ro


IUL 9, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...