FRESH
Victoria Roșca cu lacrimi de fericire!: „Părea totul atât de ireal…”
8 motive pentru care femeile născute în zodia Pești sunt partenerele ...
Horoscopul banilor pentru luna decembrie. Taurul își va corecta greșelile ...
Horoscop 1 decembrie 2020. Veste neașteptată și o decizie curajoasă

Desprins din basme! Amina, fetița cu albinism de o frumuseţe răpitoare! Imagini incredibile cu copila de doar 11 ani! FOTO//

Are doar 11 ani și a reușit să impresioneze pe toată lumea! Amina Ependieva, este considerată fetița cu albinism de o frumuseţe răpitoare! Copila face furori pe rețelele de socializare, iar oamenii rămân șocați de felul în care arată, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.ro.

E de ajuns să privești o singură fotografie ca să te îndrăgostești pe loc de ea! Vorbim despre Amina Ependieva, fetița cu albinism de o frumuseţe răpitoare! Are doar 11 ani, iar fotografiile cu ea fac înconjurul lumii! Copila este din Cecenia, o regiune care face parte din Federiția Rusă și a reușit să facă furori cu chipul său angelic, dar mai ales, cu ochii de culori diferite.

Și pentru că este de-o frumusețe de-a dreptul unică, fetița de 11 ani a fost descoperită tot de către o Amina. De această dată, Amina Arsakova, o fotografă care provine tot din regiunea Cecenia și care este tot timpul în căutare de persoane cu un chip aparte, pentru a le fotografia și a le expune lumii întregi.

”În căutarea frumuseții, am avut iarăși parte de succes”, a scris ea pe contul de Instagram, în dreptul fotografiilor cu fetița.

De asemenea, Amina Ependieva este o fire foarte discretă. Nu-i place să posteze pe rețelele de socializare și preferă să trăiască viața reală, nu cea online. Cât despre părerile celor din jur, numai cuvinte de laudă! Colegii de la școală sunt de părere că Amina este mult mai frumoasă în realitate, decât în fotografii, potrivit presei internaționale.

Cei din mediul online se întrec în mesaje care mai de care mai frumoase la fotografiile postate de fotografa din Cecenia și sunt surprinși de chipul superb al Aminei!

foto: Instagram aminaarsakova
foto: Instagram aminaarsakova
foto: Instagram aminaarsakova
foto: Instagram aminaarsakova
foto: Instagram aminaarsakova
foto: Instagram aminaarsakova

sursa: spynews.ro


OCT 31, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...