FRESH
Horoscop 20 octombrie 2020. Cine își păstrează calmul poate avea parte ...
(video) Prima doamnă, așa cum nu ai văzut-o niciodată. Galina Dodon, ...
Gina Pistol şi-a etalat sarcina în rochiţe mulate. Cât de bine arată ...
Inna și iubitul Deliric, vacanță în Dubai de ziua solistei. Ce bine ...

Destăinuirile SUFLETULUI! Diana Voevuțki: „Îți privești bărbatul- rămas soț doar pe hârtie- și te încrețești, îl porți ca pe un sac în spate, și în fiece zi îți tot promiți că îl lași...”

Designera Diana Voevuțki își încântă regulat urmăritorii. Tot mai des a început să-și destăinuiască și să publice unele experiențe din viața sa, împărtășindu-se cu urmăritorii, scrie SHOK.md.

Designera a publicat o postare cu care și-a emoționat urmăritorii. A trasmis emoțiile trăite de ea.

„Toarnă-ți un pahar cu vin, ia-ți câteva pătrățele de ciocolată amară și așază-te comod. Va fi dificil, știu. Dar trebuie să o faci vreodată, nu?

Să îți analizezi viața. Cea pe care o trăiești zi de zi. Ai un soț, copii frumoși, un job care îți place- parcă tot e bine și frumos până aici. Dar te simți pustie. Atât, încât scrâșnești din dinți ca să nu îți țâșnească lacrimile din ochi.

Îți privești bărbatul- rămas soț doar pe hârtie- și te încrețești, alungând gândurile care nu-ți dau pace de ani de zile, ca pe o muscă îndărătnică. De ce ești cu el? Nu vă mai leagă nimic. Îl porți ca pe un sac în spate, și în fiece zi îți tot promiți că îl lași. Că nu te merită. Că nici măcar nu te apreciază. Nu e mândru de tine. Deși, i-ai dat atâtea motive!..

..Când v-ați întâlnit erai o frumusețe care cucerea suflete. Zâmbeai. Aveai ochii plini de soare. Erai minunată și știai asta. Se zice ca lângă un bărbat bun frumusețea femeii se dublează. Sau chiar se triplează..

Arunci o privire în oglindă la fața obosită și lăsată de atâtea griji, cearcănele ce îți desenează niște umbre adânci sub ochii de drăcoaică cândva și ridurile ce ți-au deformat buzele. Ce a rămas din tine? Nimic. O nefericită..

Cum ai ajuns să fii așa? De ce nu ai observat asta?..

Noi, femeile, le putem pe toate. Am mai spus-o. Suntem ca cei trei elefanți pe care în antichitate se ținea pământul. Strângem piatră după piatră și le clădim acolo, pe umerii care ar trebui să simtă doar greutatea îmbrățișărilor unui bărbat. Dar nu, noi vrem mai mult și mai mult.

Și apoi, câte șanse i-ai tot dat? Să devină bărbat adevărat, nu doar o butaforie. Aiurea! Dezamăgiri zi de zi, an de an.. un cerc vicios pe care doar tu poți să-l rupi. E atât de simplu! Da, îți e frică că vei rămîne singură, că ți se va zice că cauți pe dracu’, că nu mai ești de 18 ani dar.. ce-ar fi să îți deschizi ochii într-o dimineață, să te întinzi cu poftă, să îți faci o cafea apoi, încet, agale, cu plăcere și grijă aproape maternă, să îi strângi valiza. Să îl dai afară din viața ta și să tragi zăvorul sufletului. Să pui cel mai mare lacăt. Pentru că sacii trebuie vreodată dați jos de pe umerii femeii. Iar acești umeri, de acum încolo, să poarte pe ei doar îmbrățișarea unui BĂRBAT iubitor…”, a mărturisit ea.

Urmăritoarele s-au arătat complet emoționate de textul Dianei Voevuțki. Venind cu comentarii de uimire și admirație, altele specificând că ea ar putea fi „vocea multor femei”.

Adriana GRIȚCO


SEP 14, 2020


COMENTARII