FRESH
Horoscop 21 octombrie 2020. Surprize în dragoste și o lecție prețioasă
Tinerele care s-au bătut, aparent din cauza lui Constantin Țuțu, au ...
Fost star NBA, care a câştigat milioane, a ajuns să cerşească pe străzile ...
Top 3 zodii care au noroc de bani în noiembrie 2020. Ei sunt cei care ...

Destăinuirile unei bloggerițe despre ce este “frumos”!: „Mereu m-am întrebat dacă, doar în conceptia mea, barbații caută femei frumoase în speranța că îi vor face să se simtă mai bine...”!

Bloggerița Valeria Lungu e mereu deschisă și sinceră cu urmăritorii săi. Recent a publicat o nouă postare pe pagina sa de Instagram unde a destăinuit unele gânduri și experiențe, scrie SHOK.md.

„Mereu m-am întrebat dacă, doar în conceptia mea, barbatii cauta femei frumoase în speranta ca ii vor face să se simta mai bine. Din experienta mea personala, exista si de un fel, si de celalalt fel.

Am fost cu băieți care au preferat frumusețea în locul liniștii și păcii dar și cu băieți care m-au făcut să mă simt frumoasă, specială chiar. Din punctul meu de vedere, tu ca bărbat poți face o femeie să înflorească doar ținând-o de mână și urmând-o prin mulțime, mândru că este a ta.

În caz contrar, ea te va urma pe tine, dar puțin „cocoșată” de sentimentul că ceea ce face sau zice nu e pe placul tău, iar asta nu se numește frumusețe. Cred că tu, bărbatule, poți să alegi orice femeie și să o faci frumoasă, iar mai apoi să fii fericit.

Ce zici? Luptă pentru ea și pentru tine, nu face cum a facut el, care a lăsat-o pe femeia care i-a făcut pe plac pentru cea care era „frumoasă”, a notat ea în descrierea postării.

Adriana GRIȚCO


SEP 25, 2020


COMENTARII