FRESH
(video) Rezultatul se vede pe față! Un bărbat vrea să se transforme ...
Au lăsat politica la o parte și au plecat în cluburi de noapte. Mai ...
La o zi de la naștere, Katy Black și-a arătat bebelușul! Vezi prima ...
O femeie a fost condamnată la un an de închisoare, după ce şi-a ascuns ...

Detalii de la Gabriella Damir, despre starea ei de sănătate, după ce s-a infectat cu Covid-19

Gabriella Damir, deja de opt zile se luptă cu noul coronavirus. Tânăra a dezvăluit că, la momentul de față se simte mult mai bine, comparativ cu primele zile ale infecției. Frumoasa blondă a menționat că nu este o rușine să ai Covid. Populația trebuie să fie cât mai informată și realistă, despre acest virus. Nici într-un caz oamenii, nu trebuie să se arunce dintr-o extremă în alta „Prima extremă ar fi: Ei, Covid-ce-i asta Covid„” și altă exremă ar fi „Că o să murim cu toții, că este sfârșitul lumii”, scrie SHOK.md.

„Cât despre Covid, eu sunt în ziua a opta. Astăzi în sfârșit mă simt foarte bine, m-am simțit și rău, au fost trei zile cu dureri de cap, amețeli, dureri de ochi, febră 37-37,5, dar aveam senzația că aveam febră 39”, a menționat bloggerița pe pagina ei de Instagram.

Aceasta a mai vorbit, cum i-a afectat această infecție gustul și mirosul „Gustul și mirosul ieri mau părăsit: gustul parțial, mirosul- nu simt absolut nimic. Am început să am tusă, din acest motiv medicul mi-a dat antibiotic din ziua a cincea și posibil din acest motiv am început să mă simt mai bine

Gabriella îndeamnă populația să nu facă panică și să nu facă aberații pe Instagram „Asta este situația, asta este realitatea și din păcate cu toții vom trece peste acest virus, mai târziu sau mai devreme. În orice caz să aveți grijă de sănătatea voastră, purtați măști, suntem cu toții egali în fața legii, așa că, dacă vi s-a spus să purtați mășți, purtați-le pentru că o faceți pentru voi, beți vitamine”


NOI 23, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII