[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Aproape 500.000 de like-uri pentru o imagine fără sutien! Cum s-a ...
Știe cum să aprindă IMAGINAȚIA fanilor! Vezi cum s-a lăsat fotografiată ...
Rețeta de balsam natural pentru un păr fabulos, puternic, strălucitor!
Andreea Bălan şi-a anulat vacanţa în Grecia din cauza fostului soţ. ...

DEZAMĂGITĂ și trădată! Natalia Gordienko: „Am rămas complet singură și numai copilul m-a salvat de prostii”

Interpreta Natalia Gordienko a publicat recent o nouă fotografie din vacanță, iar pe lângă asta a mărturisit urmăritorilor săi despre un moment dificil din viața sa, scrie SHOK.md.

„Viața mea este o luptă constantă cu fluxul. Uneori, se pare că merg cu toate puterile, iar barca mea stă nemișcată. Ești deja obosită, renunți, dar apoi pânzele sunt suflate de un vânt favorabil … Nimeni nu știe cât timp ne este alocat să navigăm, cât de dificil va fi calea noastră și câte aisberguri vom întâlni pe drum.

Recent am auzit vestea că Anna Sedokova se căsătorește. Apoi mi-am amintit despre corăbii … Nu sunt o fană a muncii Anei, dar mă admiră ca pe o femeie. A născut trei copii, își construiește o carieră și acum și-a găsit fericirea. Aici nava ei navighează împotriva valului, luptând cu curaj pentru dragoste, copii și pentru ea însăși. O furtună face ravagii și cabina lor este caldă și uscată.

Multe femei frumoase, după nașterea unui copil, se tem că nu vor mai fi de dorit și își vor dedica mult mai puțin timp pentru ele înșiși. Mai ales când viața creează probleme sub formă de despărțire cu o persoană iubită. Anna a avut asta de trei ori: trei bărbați diferiți, cu care s-a despărțit la scurt timp după nașterea copiilor. Știu și eu cum se simte. Acest sentiment de devastare completă, respingere și neînțelegere a modului de a trăi. Am rămas complet singură într-o lume uriașă și numai copilul meu iubit mă salvează de prostii.

Dar nu mai vreau să mă gândesc la lucruri rele. Vreau să spun: da, ești căpitanul navei tale într-un costum de baie frumos și cu un zâmbet pe față. Ești frumoasă și totul va funcționa pentru tine! Doar nu renunța. Crede-mă, ai fost deja învățat cum să conduci această mașină. Îndrumarea este în interiorul tău, în inima ta și într-un suflet uimitor. Este timpul să vă porniți în cea mai uimitoare călătorie a vieții voastre! Doar fii rabdator”, a scris ea.

SHOK.md


IUL 31, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...