FRESH
Cum scapi de viruși pe iPhone: problema notificărilor din calendar ...
Nicole Kidman, probleme de sănătate mintală din cauza rolului din ...
Cât de romantică este fiecare zodie
Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a ...

DEZVĂLUIRI de președinte: A fost sau nu cineva din familia Dodon bolnav de Covid și ce le-a lipsit cel mai mult copiilor în pandemie

Șeful statului, Igor Dodon, a dezvăluit, în cadrul ediției speciale „Președintele răspunde” ce i-a lipsit cel mai mult, lui și familiei sale, în cele patru luni de pandemie, în contextul carantinei impuse de răspândirea infecției Covid-19. Acesta a mărturisit că cel mai mult au dus dorul vieții obișnuite cei trei copii ai săi, lipsiți de posibilitatea de a fi implicați în activitățile pe care le îndrăgiseră, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

„Dumnezeu ne-a protejat, în ultimele 4 luni, nimeni din familia mea nu s-a infectat cu Covid-19, deocamdată. Nu știu de ce s-a întâmplat așa, eu contactez cu foarte multă lume, întreprind foarte multe vizite în teritoriu și riscul este sporit, dar deocamdată, virusul a trecut pe alături. Totuși, va trebui să dăm analize să vedem dacă nu avem deja anticorpi formați, poate deja a fost bolnavi și nu am simțit, cum se întâmplă în multe cazuri”, a menționat Igor Dodon.

Șeful statului recunoaște că cel mai greu, pe timp de pandemie, le este copiilor, fiilor săi inclusiv, chiar dacă fac parte din familia prezidențială. De ce le este dor membrilor familiei sale, dar și dacă planifică o vacanță în afara țării, în acest an, aflați pe UNIMEDIA.


IUL 25, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII