FRESH
Horoscop 1 decembrie 2020. Veste neașteptată și o decizie curajoasă
Gestul impresionant făcut de Ryan Reynolds și Blake Lively! Ce sumă ...
FOTO Marinela Bezer, apariție FIERBINTE în costum de baie! Și-a etalat ...
FOTO Katy Black trece printr-o etapă grea. Vezi ce a pățit bloggerița

Dezvăluiri PICANTE făcute de Aurelia Balan despre exteriorul său

Psihologul Aurelia Balan a dat cărțile pe față! Aceasta a făcut dezvăluiri picante referitor la aspectul său fizic „Sunt tare prietenă cu mine și conștientă că trebuie să îmi iubesc fiecare celulă, pentru că datorită acestui corp, îmi port misiunea în această lume… ”, scrie SHOK.md.

Psiholoaga a dezvăluit secretul frumuseței sale. „Nu am extensii de păr, nimic nicăieri injectat ( nici în buze, nici în pomeți ,nici oriunde altundeva. Dacă nu m-aș teme de ace (o traumă din copilărie nelucrată !!!), aș face niște injectări în anumite zone pentru estomparea ridurilor care îmi apar de la atâta râs)

Iimplanturi în sâni și fese tot nu am ( dacă aș putea , cu drag aș oferi de la mine celor care au nevoie). Operații estetice nu am făcut , dar nu sunt împotriva lor atunci când reprezintă o necesitate.

Carne nu mănânc pt că așa am decis eu pentru mine și consider că e o hotărâre foarte rațională și corectă ,venită în urma analizei unei multitudini de factori. Mai mult, vreau să reușesc să mă mențin pe un regim 100% vegan ( am avut perioade mai lungi sau mai scurte inclusiv de raw vegan)

Gravidă încă nu sunt! Dar aș fi fost extrem de fericită să mai am un copil. Televizorul adaugă cam 8-10 kg, însă și eu le am suficiente pe ale mele. ( Kg mele în plus nu vin de la ceea ce mănânc , e cu totul o altă cauză, destul de serioasă și suficient de personală pt a fi explicată)


OCT 30, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...