FRESH
Kristen Stewart și-a cumpărat vilă de 6 milioane $ în Los Angeles! ...
Horoscop 25 februarie 2021. Leii trebuie să fie mai atenţi la sănătate. ...
Zodiile care nu pot trece cu ușurință peste experiențele din trecut
(video) Accident între un avion și o mașină, pe o autostradă din SUA. ...

Dezvăluiri șocante făcute de Irina Rimes! Află de ce este dependentă artista

Îşi cântă visele în piese, dar şi iubirile pierdute. Cu toate astea, Irina Rimes nu e o carte uşor de descifrat. Rămâne însă o artistă completă, care are succes şi peste graniţă.  Cântăreața și-a deschis sufletul într-un interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine și a dezvăluit cu ce dependență se luptă și nu o poate controla, scrie SHOK.md.

Irina are și ea o dependență cu care se luptă: mâncare şi dulciurile „Uneori, am perioade când nu mă pot opri din mâncat, alteori pot să nu mănânc zile întregi. Cumva există un echilibru între cele două, dar era mult mai bine să se întâmple la distanţă de câteva ore, nu de câteva luni”, a menționat artista.

Artista a mai vorbit despre cele mai mari dorințe pe care le are și deocamdată nu s-au îndeplinit. Una dintre dorințele ele este de a juca la nunta fratelui său.

”O grămadă de lucruri… Aş vrea 1 milion de euro, vreau o casă pentru mama şi tata aici, la Bucureşti, vreau să scriu o piesă pentru Adele, vreau să am timp să călătoresc în toată lumea, vreau să lansez un album în limba franceză şi să aibă succes, vreau să vorbesc fluent limba franceză cu un nativ, vreau să nu îmbătrânesc niciodată, vreau să mănânc şi să nu mă îngraş, vreau să am destulă putere încât să-mi duc până la capăt toate planurile, vreau să am viziunea de a-mi construi proiectul în aşa fel încât să aibă succes în fiecare etapă, vreau ca toţi oamenii din jurul meu să fie fericiţi, vreau să joc la nunta fratelui meu, vreau să-mi fac o casă în pădure, iar unul dintre pereţii casei să fie din sticlă, vreau să treacă această pandemie, vreau ca oamenii să fie mult mai responsabili faţă de planeta pe care trăiesc, aş vrea că oamenii să înveţe odată şi pentru totdeauna să trieze deşeurile, să nu mai arunce aiurea deşeuri în spaţii naturale, aş vrea să nu mai existe sărăcie, dezinformare. Aş vrea drepturi egale pentru toată lumea, accesul la medicină egal, nivel de trăi egal, justiţie tuturor… Visuri de copil…”, a mărturisit Irina Rimes.


NOI 14, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII