FRESH
(video) Cea mai emoționantă piesă din cariera sa! Andreea Balan „încântă” ...
Diana Voevuțki își închide afacerea de suflet, showroom-ul “Ariadna”: ...
Cele 4 zodii care adoră să îi surprindă pe cei din jur
Încă o lovitură pentru Barcelona! Ce se întâmplă cu salariile starurilor ...

Dezvăluiri șocante! O fată de 18 ani a făcut un milion de euro în două luni

O adolescentă de 18 ani a reușit să facă o avere într-o perioadă foarte scurtă. Tânăra a dat cărțile pe față și a povestit totul, scrie SHOK.md.

Mulți vor, dar puțini reușesc să facă mulți bani din activitatea de „influencer” apărute în ultimii ani ca reacție la creșterea în importanță a rețelelor de socializare. Una dintre aceste persoane este Katie Feeney, a cărei performantă e cu adevărat impresionantă, ea strângând în decurs de numai două luni peste 1 milion de euro, informează sport.

Katie, care se afla încă pe bancile scolii, și-a crescut în timp popularitatea pe TikTok, acolo unde e urmărită de milioane de fani, dar lovitura financiara a dat-o pe Snapchat, mai exact pe platforma Spotlight, lansată în luna noiembrie 2020. E vorba despre o rețea similară cu TikTok-ul care remunerato pe Katie cu fabuloasa suma de 740.000 de lire sterline pentru videoclipurile sale amuzante postate în ultimele doua luni, cum a fost de exemplu un filmulet cu sora sa gătind o friptura de curcan de Ziua Recunoștinței.

Într-o declarație pentru New York Times, tânăra a declarat. „Cred că-mi va lua ceva timp să precizez ce mi se întâmpla. Acum o să pot merge la școala la care vreau eu. Cred că mulți liceeni își doresc să facă bani în felul acesta”, a spus Katie Feeney.


IAN 19, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...