FRESH
Primele declarații ale Dianei Senteș după ce a adus pe lume o fetiță. ...
SO HOT! Daniela Ciocanu, ședință foto incendiară! Jurnalista apare ...
Viața personală dezastruoasă a lui Diego Maradona. Acuzații de viol ...
Ce fel de bărbat te atrage, în funcție de zodia ta

Diana Breșcan vrea să fie o nouă „Diana”!: „Nu mai vreau pe nimeni să uimesc cu fundul meu”

Interpreta Diana Breșcan își încântă regulat urmăritorii cu cele mai interesante și importante momente din viața sa, postând cele mai incendiare imagini. Însă recent într-un interviu marca O Seară Perectă, Diana a dezvăluit că vrea să fie o nouă Diana, scrie SHOK.md.

Diana Breșcan pe lângă toate activitățile, e tot mai des alături de urmăritorii săi.

Interpreta se află la București, unde lucrează mult pentru a se lansa pe piața muzicii de acolo, menționând că pregătește o nouă piesă.

„Este foarte greu, trebuie să ai o echipă foarte bună în spate și eu mă bucur că este echipa potrivită. Și trebuie să muncești, pentru că eu acum m-am regăsit, am găsit stilul meu care mi se potrivește”, a spus ea.

Artista vrea să se schimbe și să pună accent pe alt tip de imagine, fără a mai uimi pe cineva cu fundul ei, menționând că probabil s-a maturizat.

„De mâine o să fiu o nouă Diana. Nu mai vreau pe nimeni să uimesc cu fundul meu sau cu altceva. Trebuie să fie apreciate și alt tip de poze, nu doar să strângă like-uri pozele în care sunt mai dezgolită. Probabil m-am maturizat și am înțeles că am și altceva ce arăta nu doar asta”, a mărturisit Diana.

SHOK.md


OCT 28, 2020


COMENTARII