FRESH
O vacanță cu fosta soție a iubitului, un fund de curcan și ... vreo ...
Un moldovean - noul proprietar al AC Milan? Cine este omul de afaceri ...
Idei de cadouri în funcție de zodie. Ce să-i dăruiești de 8 Martie
Machiat în pat și cu lumina stinsă, cânta ca să ajungă la orgasm. ...

Diana Voevuțki despre aparențe!: „Judecăm oameni după copertă...!„

Designera Diana Voevuțki își încântă regulat urmăritorii cu cele mai interesante și importante momente din viața sa. De data aceasta, într-o postare pe pagina sa de Facebook, Diana a vorbit despre aparențe, scrie SHOK.md.

„DESPRE APARENȚE..Cât de des judecăm oamenii după copertă? Dupa haina pe care o poartă, după denumirea brăndului întins pe tot pieptul, după prețul ceasului de la mână sau, stilul abordat?..

Nu sunt nici eu o excepție, recunosc. Persoana aranjată și îmbrăcată la 4 ace mă cucerește din prima, deși deseori ajung, peste ceva timp, să înțeleg că tot ce are respectiv e ambalajul. Frumos, strălucitor și foșnitor. Ca al unei ciocolate în hârtie colorată care e departe de a fi numită ciocolată veritabilă după ce o despachetezi.

Și viceversa..

Prima mea dragoste, cea de la 18 ani, s-a terminat deloc cu happy-end. Eu am vărsat lacrimi de crocodil după doi ani jumătate de întâlniri sub clar de lună, vise de adolescentă (pentru că mi-am dezvoltat feminitatea și am descoperit femeia din mine mult-mult mai târziu) și planuri de viitor de a-mi uni destinul cu acest tânăr. N-a fost să fie.

Și deși acum, de la înălțimea anilor acumulați înțeleg că nici pe departe nu era omul meu, atunci a durut. Cel mai durut a fost motivul desparțirii- unul prostesc și naiv. Dar să vă povestesc..

Mereu am fost o fetiță comunicabilă. Și deși la prima întâlnire am ieșit foarte târziu, îmi plăcea să cunosc oameni noi și interesanți. Iubesc oamenii și emoțiile pe care aceștia le oferă. Îmi plac discuțiile netriviale și lipsite de banalitate.

Pe lângă asta, la ai mei 18 ani eram subțirică, frumușică și cu o energie debordantă. Începeam să simt cum în mine crește o femeie care are ce spune lumii întregi. Sau, așa îmi plăcea să gândesc (doar cu toții știm că puterea minții e cea care întoarce munții, nu?🙂)

Și iată că cu aceste calități- de a comunica, flirta cu cărțile, și a dezvolta curiozitatea- păream uneori o fire ușuratică. Asta și mi-a jucat festa. Pentru că mama iubitului meu a considerat că din mine nu va ieși o soție gospodină și fidelă.

Așa că soluția cea mai bună a fost să ne despărțim..

..De ce judecăm pe cei de alături după aparențele astea? De ce credem în prejudecăți? De ce o femeie ce poartă fustă scurtă e neapărat flușturatică, iar alta care zîmbește tuturor sigur nu va fi fidelă?

Și de ce considerăm că infidelitatea neapărat merge mână în mână cu atractivitatea?

De ce un bărbat la costum se asociază cu succesul și bărbăția, iar cel care conduce un bolid luxos ne cucerește pînă să deschidă gura?

Vă spun eu. Pentru că nu ne oferim șansa de a cunoaște personalitatea, de a privi dincolo de ochi, acolo unde vorbește sufletul. Dacă am face asta, cercul nostru de oameni apropiați ar fi cu totul altul- unul din care ar face parte cei ce ne iubesc pentru ceea ce suntem, nu pentru ceea ce părem”, a scris ea pe Facebook.

SHOK.md


NOI 18, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII