FRESH
Natalia Gordienco va reprezenta Republica Moldova la „Eurovision Song ...
FOTO Nici frigul de afară nu o oprește. Loredana Groza a ieșit dezbrăcată ...
(video) Rezultatul se vede pe față! Un bărbat vrea să se transforme ...
Au lăsat politica la o parte și au plecat în cluburi de noapte. Mai ...

Diana Voevuţki despre DIVORȚ „Ne lipim de oameni incorecți, le atribuim calități inexistente și creștem relații toxice ca pe niște ciuperci stropite de ploaia tomnatică”

Designerul Diana Voevuţkia a simțit pe pielea sa ce înseamnă divorțul, dar fiind o persoană puternică a putut să se restabilească și chiar a început o viată nouă. Aceasta a făcut o postare în care a menționat că dacă nu merge căsnicia, unica cale de a încheia acest cerc vicios e să fugi. Încotro te duc ochii și picioarele, scrie SHOK.md.

Diana Voevuţkia a dezvăluit în mediul online că a atins acest subiect din motivul ca să-și susțină prietenii virtuali „Am primit un mesaj de la o prietenă virtuală, despre care credeam că e fericită în căsnicie.
Divortează. Plîngea.. Și pentru că uneori e dificil să întrebi pe cineva despre cum e apoi, după divorț și ce urmează mai departe, ea a decis să îmi scrie mie..E derutată, dezamagită, o doare tot, dar înțelege că nu mai poate.De obicei astea sunt primele simptome care dau de știre că separarea e inevitabilă. Deja de tine doar depinde ce vei face cu ele”

Aceasta a mărturisit că nu a pus în discuție acest subiect până acum „Cineva o să zică că sunt adepta divorțului? Probabil. De asta am preferat să nu ating această temă, devenită tabu în societatea noastră, ca să nu îmi aprind paie în cap

Dar hai să vedem ce urmează. Dacă nu mai merge căsnicia, copiii au alături niște părinți care se ceartă zi și noapte, sau un tată alcoolic/ jucător/ agresiv (alegeți singuri varianta potrivită) și o mamă epuizată, chinuită și nefericită.

Unica cale de a încheia acest cerc vicios e să fugi. Încotro te duc ochii și picioarele. Azi, mîine, peste o lună sau peste 3 ani oricum ajungi la divorț. Doar că atunci vei avea exact un mîine, o lună sau 3 ani pierduți aiurea din viața ta. Timp pe care nu îl întorci. Niciodată și sub nici o formă.

Trist, vei zice. Poate. Pentru că toți suntem oameni, și cu toții avem atașamente față de cei cu care împărțim patul sau acoperișul. Chiar dacă acel cineva nu costă măcar o para chioară și tot ce poate e să te scurgă de bani sau energie. Iar din cînd în cînd îți mai dă și cîte un zdupac.Ne lipim de oameni incorecți, le atribuim calități inexistente și creștem relații toxice ca pe niște ciuperci stropite de ploaia tomnatică. Și cînd înțelegem că realitatea e alta, mult mai diferită de așteptările noastre, ne punem pe plîns.

Viața e una- ați mai auzit-o, nu? De ce naiba dar să o trăiești în deznădejde, rugăminți și așteptări?
De ce să o pierdem cu frustrați și ratați care sunt în veșnice căutări de sine însuși?
Care nu bat deget de deget pentru a lăsa o urmă, cît de minusculă, a existenței lor pe acest pămînt. Care nu vor nimic și se leagă de gît ca un bolovan, ce zi de zi te îneacă tot mai mult în propria mocirlă?”, a menționat Diana


OCT 22, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII