FRESH
(video) Trupa Akord au luat o fată „prizonieră”, în noua lor piesă. ...
(video) Cine gătește mai bine: Prima Doamnă, mama sau soacra? Întrebarea ...
(video) Igor Dodon: „Ce tată nu-și dorește o fată? Soția altfel spune...”
Brad Pitt și modela Nicole Poturalski s-au despărțit

Diana Voevuțki e ÎNDRĂGOSTITĂ!: „Mă simțeam ca o căprioară care fuge spre lumină, și nu vede nimic în calea ei, doar acel iris negru, în care mă scufundam tot mai adânc..”!

Designera Diana Voevuțki tot mai des obișnuește să se împărtășească cu urmăritorii săi despre cele mai importante momente din viața ei. Recent într-o nouă postare Diana a dezvăluit că este îndrăgostită, și care a fost momentul culminant, scrie SHOK.md.

„Mi-am tras scaunul mai aproape și m-am așezat. Să îl privesc. Dormea.. Îmi place să îl privesc dormind.  Același pahar cu vin, aceleași pătrățele de ciocolată amară. Dar.. o altă eu.

E un bărbat arătos, sobru, plin de seriozitate. Prea serios, chiar aș zice.

Cînd l-am cunoscut, m-a surprins privirea lui sfredelitoare, care mă scana din cap pînă în picioare- avea un interes profesional, mai degrabă, fiind obișnuit să analizeze oamenii ca să le facă portretul psihologic.

..Intrasem în cabinetul lui spațios și mi-am rotit privirea pe pereți.

“Hmm.. omu’ ăsta sigur nu zîmbește niciodată”- mi-am spus. Dar, pentru că era o întîlnire de lucru, am apreciat felul lui de a fi. Cînd doi oameni din lumi diferite stau față în față, se văd ca pe niște piese de muzeu. De parcă e ultima șansă să mai întîlnească asemenea exemplare.

Și exact în momentul în care ești gata să pui capac oricărui gen de interes și să zici “не мое”, îi prinzi ochii lui în ai tăi.

Negri. Mari. Visători.

Acei ochi nu pot ascunde sufletul rebel pe care îl ține înlănțuit în corpu-i de bărbat puternic. Și nici demonii jucăuși care se ițesc, pe alocuri, cînd rîde cu colțul gurii.

..Trecuseră vreo trei ore bune, iar eu uitasem de-a binelea pentru ce am venit. A doua cafea era pe terminate, noi vorbeam la nesfîrșit și eu nu găseam în mine puterea să mă ridic și să plec. Unde m-or duce cărările. Fiindcă înțelesesem că sunt pierdută. Mă simțeam ca o căprioară care fuge spre lumină, și nu vede nimic în calea ei. Doar acel iris negru, în care mă scufundam tot mai adînc..

“Gata cu tine, femeie”- m-a străfulgerat un gînd. “Și tu nu credeai în dragoste la prima vedere?..”- s-a amuzat inima mea.

..Iar eu?.. eu continui să îl privesc . Cu un pahar de vin răsuflat în mînă și cu cîteva pătrățele de ciocolată amară neatinse. Pentru că acum îl savurez pe el”, a mărturisit ea.

Mi-am tras scaunul mai aproape și m-am așezat. Să îl privesc.Dormea..Îmi place să îl privesc dormind. Același pahar…

Publiée par Diana Voevuțki sur Mercredi 23 septembre 2020

SHOK.md


SEP 24, 2020


COMENTARII