FRESH
(video) Rezultatul se vede pe față! Un bărbat vrea să se transforme ...
Au lăsat politica la o parte și au plecat în cluburi de noapte. Mai ...
La o zi de la naștere, Katy Black și-a arătat bebelușul! Vezi prima ...
O femeie a fost condamnată la un an de închisoare, după ce şi-a ascuns ...

Dificultățile prin care trece Mandy Moore în sarcină! Actrița a pierdut foarte mult din greutate: „Nu puteam să mânânc nimic”

LOS ANGELES, CA – SEPTEMBER 17: Mandy Moore attends the 70th Emmy Awards at Microsoft Theater on September 17, 2018 in Los Angeles, California. (Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic)

După ce a dat vestea cea mare că este însărcinată, Mandy Moore a devăluit publicațiilor de peste ocean că a avut mari dificultăți în ceea ce privește primul trimestru de sarcină. Ea a declarat că s-a simțit „super rău” la începutul sarcinii, dar se simte foarte norocoasă că stările acelea au trecut și că are alături de ea un soț care o iubește și familia care a ajut-o foarte mult, informează SHOK.md, cu referire la spynews.

Cu toate că actrița a dezvăluit că a pierdut foarte multe kilograme pentru că nu putea să mânânce și pentru că stătea în pat toată ziua, acum spune că se simte mult mai bine și că acele stări au trecut.

„Dar eram acasă. Deci nu am fost nevoită să renunț la muncă din cauza asta. Nu știu cum lucrează femeile în primele luni de sarcină.” a declarat Mandy Moore.

Mandy Moore a anunțat că este însărcinată pentru prima dată, în urmă cu puțin timp pe rețelele de socializare cu soțul ei, Taylor Goldsmith. Vedeta postase la vremea respectivă mai multe imagini și a atașat vestea conform căreia vor deveni proaspeți părinți.

Mandy și Taylor sunt împreună de cinci ani. În luna noiembrie 2018, cei doi și-au unit destinele pentru totdeauna. Ceremonia a fost una foarte restrânsă, fiind prezenți doar apropiații și familia, în curtea casei lor.

Un lucru este cert, actrița și partenerul ei Taylor sunt foarte încântați de apariția primului bebeluș în viața lor. În timp ce își accepta premiul la E! People’s Choice pentru cel mai bun rol într-un serial de dramă, actrița a declarat în fața a mii de oameni, către soțul ei că este bucuroasă că va aduce un băiețel pe lume împreună cu acesta.NOI 25, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII