FRESH
Horoscopul banilor pentru luna noiembrie. Berbecul ia decizii bune
Fondatorul unei secte sexuale condamnat la închioare pe viață! Supunea ...
Katie Price, concediu exotic în scaun cu rotile. Modelul britanic ...
„Insula”! The Motans în colaborare cu EMAA au lansat o nouă melodie! ...

Din cauza silicoanelor expirate de șase ani o artistă este suspectă de cancer la sâni „Nu vreau să mor”

Lena Horvath plânge și suspină după ce i s-a spus că este suspectă de cancer la sân. Artista trăiește acum cele mai cumplite momente din viața sa. Artista a ajuns la spital pentru că-și dorea să își micșoreze stomacul, doar că, din păcate, medicii i-au dat o veste cruntă, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.

Odată ajunsă în cabinetul medical, cântăreața a mărturisit că intervenții vrea să își facă, dar a subliniat și că are dureri la sâni. Acest lucru i-a făcut pe medici să o supună mai multor investigații de specialitate, iar rezultatul nu a fost deloc unul bun.

”După 26 de ani trebuie să mă operez din cauza implanturilor mamare. Ele practic sunt expirate, mi-au dat valabilitate 20 de ani, dar eu de teamă nu am mai mers în tot acest timp la control, nu am avut curaj să mă duc la medic. Nu am avut încredere în medici, mi-e frică de ei. Acum m-am dus la medic pentru altceva, să-mi fac o micșorare de stomac, să pot să slăbesc și la controlul de rutină am spus de durerile la sâni. Am dureri, mai ales când ridic mâna. Așa am aflat că am mastoză fibroschistică și după ce s-a văzut la mamografie s-ar putea să fie canceroși. Aștept rezultatele analizelor. Sunt panicată, nu m-am acomodat cu vestea asta, pe care am aflat-o acum două zile. Dacă este cancerigen s-ar putea să-mi pierd sânul, dar eu mă rog la Dumnezeu să nu fie așa, să fie doar teama mea. Chiar nu vreau să mor, vreau să trăiesc! Aștept să văd ce-mi spune doctorul și apoi decid dacă mă operez sau nu, pentru că sincer mi-e foarte frică”, a mărturisit Lena Horvath în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”.


OCT 18, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII