FRESH
Turist american riscă închisoarea în Thailanda din cauză că nu i-a ...
Carolina Gorun a făcut marele anunț! Va deveni mămică de băiețel
Horoscopul banilor pentru săptămâna 28 septembrie-4 octombrie
FOTO Cum arată idolul adolescenților, la 38 de ani! Kelly Clarkson ...

Djokovic, revoltat de ce se petrece la US Open: ”La un hotel se țin nunți!” De ce l-a sunat pe guvernatorul din New York

Novak Djokovic a făcut scandal la US Open din cauza unor decizii legate de respectarea protocolului impus pentru evitarea contaminării cu coronavirus. Liderul mondial a criticat modul în care este organizat turneul de Grand Slam de la New York. Asta după ce și două jucătoare, Kirsten Flipkens și Kristina Mladenovic, care au fost și ele în preajma lui Benoit Paire, au caracterizat un coșmar ceea ce li s-a întâmplat.

În calitate de președinte al Consiliului Jucătorilor din ATP, sârbul fost nevoit să intervină după problemele ivite la meciul dintre Adrian Mannarino și Alexander Zverev, partidă care s-a jucat după 3 ore de parlamentări cu oficialii de la US Open.

Mannarino este unul din jucătorii care au intrat în contact cu Benoit Paire, cel depistat pozitiv cu Covid-19 și, conform normelor impuse de Departamentul Sănătății, trebuia să rămână în izolare, nu să joace tenis.

Mannarino a aflat abia cu câteva ore înainte de partidă că este obligat să stea în carantină și nu are voie să părăsească camera de hotel decât săptămâna viitoare. Asta deși jucase deja două meciuri la turneu!

„Am vrut să-l ajut, am încercat să vorbesc cu cei mai importanți oameni din statul New York, chiar cu guvernatorul Andrew Cuomo, am înțeles că era singurul care putea anula decizia!” a povestit Djokovic care a reușit să-i convingă pe oficialii de la Flushing Meadows să dea aviz începerii meciului. 

Iar în privința izolării sunt multe informații contradictorii. La un alt hotel unde sunt jucători sau membri ai staff-ului au loc nunți, iar jumătate din hotel pare deschis! Cum se respectă protocolul?,” a mai spus Novak Djokovic. 

Sursa: www.digisport.ro


SEP 5, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII