[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Brian Austin Green, scos din minţi de noua relaţie a soţiei lui, Megan ...
V-a fost dor de muzica instrumentală? Iată unde puteți asculta un ...
Charlie Chaplin a făcut sex cu peste 2.000 de femei, şi-a maltratat ...
De ce fetele RESPING băieții cuminți? Dezvăluirile unei bloggerițe!

Doar o zi până la deschiderea PROPRIULUI MAGAZIN DE HAINE! Cristina Gheiceanu: „Totul este ceea ce aş purta eu”

Bloggeriţa Cristina Gheiceanu îţi realizează visul de acum 10 ani. Ea, la 22 mai curent, lansează un magazin de haine online, informează SHOK.md.

„Cu vreo 10 ani în urmă… bine, această dorinţă o aveam demult, dar cumva era acolo în gândurile cele mai îndepărtate ale mele. Îmi doream foarte mult să am propriul magazin de haine. Cu 10 ani în urmă nu ştiam că va fi online aceasta, mă gândeam că va fi un magazin fizic, unde oamenii o să vină, o să probeze, o să cumpere. Dar acum, acest vis cumva s-a dezvoltat odată cu tendinţele în care trăim noi şi va fi un magazin online de haine, de care sper foarte mult să placă oamenilor atât de mult cum îmi place şi mie. Va fi lansat vineri, pe data de 22 mai. Am ales această dată nu în zadar – pentru că pe 22 sunt născută şi eu doar că – în decembrie, şi cred că numărul acesta îmi poartă mare noroc. Va conţine piese lejere, în special rochii, cred că tot ce va fi în magazin mă caracterizează pe mine, în primul rând, este ceea ce îmi place mie şi aş purta eu. Sunt ţinute feminine, lejere, vaporoase şi cel mai important cu culori pastelate, iubesc culorile, nu iubesc culoarea neagră, de aceea negru va fi un pic absent din colecţiile mele.

Prima colecţie pe care o lansez şi care o să fie vineri sunt haine gândite de mine, dar cu influenţă, întrucât este prima mea colecţie, eu nu am făcut studii în domeniul respectiv, aceste haine sunt anumite detalii le-am văzut într-o parte, anumite detalii într-o parte, nu am încă o imaginaţie atât de bună încât să construiesc o haină cap-coadă.

Dar, în schimb, colecţia de vară – la care lucrăm acum şi care va fi lansată într-o lună, este cap-coadă a mea – stofe, nasturi, fermoare, forma, absolut tot şi abia aştept să o lansăm. O să livrăm şi internaţional, acesta a fost şi scopul, gândul încă de la început”, a dezvăluit Cristina, în cadrul emisiunii „Iubeşte viaţa” de la TV8.

Cristina TOMAC


MAI 21, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...