FRESH
FEMEILE ȘI SEXUL! Gabriella Nastas: „când vă daţi seama că aţi făcut ...
O boală mai devastatoare decât Covid-19 continuă să ucidă sute de ...
Inna face DEZVĂLUIRI! Artista a recunoscut ce a atras-o la Deliric! ...
Horoscop 30 noiembrie 2020. Viaţa trăită între propunerile şefilor ...

Doina Danielean este în culmea fericirii „Cu răbdarea totul se clădește, chiar și o femeie dezamăgită și rea se transformă în una iubitoare și gingașă”

Jurnalista Doina Danielean are motiv de sărbătoare, deja de trei ani și jumătate trăiește momente unice alături de Vasile, bărbatul care a reușit să-i atingă sufletul. Cu această ocazie, jurnalista a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, informează SHOK.md.

Prezentatoarea a dezvăluit prietenilor virtual, secretul relației durabile „La început seri îndelungate de discuții deschise, care parcă nu se mai terminau și nici nu ne doream să se termine… prea scurte ne păreau serile încât nu ne ajungea timpul să ne terminăm gândurile… așa arăta și mai arată, prietenia noastră! Cand se începe o relație nu se termină Prietenia.
Și acum serile ne sunt cu discuții îndelungate! Când i se întâmplă lui ceva sau mi se întâmplă mie, nu avem răbdare să ne spunem unul altuia”, a scris pe pagina ei de Instagram.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Aceasta a menționat că cel mai bine este să nu afișezi relația pe rețelele de socializare, dacă nu ai siguranță în partener „ Până nu se clădește ceva ce se vede clar și bine, nici nu are sens să afișezi , iar dacă afișezi, o faci când simți că ești gata. La început discret, în mediul online primii 2 ani și ceva nici nu s-a știut de relația noastră! Așa e cel mai bine!

Nu este disponibilă nicio descriere.

Probabil i-a fost și îi mai este destul de greu cu mine! La început eram tipa care ura toți bărbații, nu avea pic de încredere în niciunul, nu vedea viitorul într-o relație…Atâta răbdare a avut încât până astăzi nu înțeleg cum a izbutit, picătură cu picătură s-o depună în ceea ce avem acum.
Cu răbdarea totul se clădește, chiar și o femeie dezamăgită și rea se transformă în una iubitoare și gingașă”.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Jurnalista alege cu atenție evenimentele publice la care trebuie să meargă cu persoana iubită „Încă la primele luni de relație am apărut în public, la evenimente și nu știu de ce, dar întâi oamenii de la acele evenimente au remarcat cât de bine ne stă și apoi eu am realizat asta… la început mă uitam la noi și nu-mi plăcea, apoi iată că-mi place la Nebunie. Uneori cei din jur văd mai bine decât tine.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Zâmbete, întâlniri întâmplătoare, îmbrățișări îndelungate, lacrimi, atingeri, căldură, adrenalină, discuții contradictorii, gâdilat în palme, fiori, Șampanie, sclipiri în ochi, muzică, ras cu lacrimi, călătorii, viteză, munte, aer, plajă, nebunii, tremur, greutăți, destăinuiri, orgasme, ciocolată, șoapte, griji, speranțe, visuri…. TOATE ACESTEA AU CONSTRUIT 3 ani jumătate de Doina și Vasile”, a adăugat Doina.

Nu este disponibilă nicio descriere.

NOI 20, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...