FRESH
Zodiile care își vor găsi jumătatea în luna noiembrie
FOTO Milionarul Gianluca Vacchi în vârsă de 52 ani va deveni curând ...
Speak a sărbătorit cea de-a 34-a sa aniversare. Ce a făcut cântărețul ...
Aliona Triboi a lansat noul videoclip la piesa: "Ce-i cu tine, lume?"

Doliu în familia lui Sylvester Stallone! A murit Jackie, mama actorului!

A murit mama lui Sylvester Stallone. Faimoasa astroloagă s-a stins din viață la vârsta de 98 de ani, scrie SHOK.md, cu referire la click.ro.

Mama actorului Sylvester Stallone, Jackie Stallone, a murit în somn, luni, 21 septembrie, la 98 de ani. S-a stins din viață în casa ei din Santa Monica, SUA, cum a dorit. Fostă artistă la trapez, Jackie Stallone, născută Jacqueline Frances Labofishs, a devenit faimoasă datorită pasiunii ei pentru astrologie. Însă cel mai mult s-a remarcat datorită metodei ei unice de a ghici viitorul în funcţie de forma fundului. Jackie pretindea că a avut un rol însemnat în viaţa foştilor preşedinţi americani, fiind astrologul lor personal. A lucrat pentru Ronald Regan, George Bush, dar şi pentru familiile Kennedy şi Obama.

A fost tratată ca o regină de fiul star

Jackie Stallone a avut 4 copii, Tommy (75 de ani), Sylvester (74 de ani), Frank (70 de ani), Toni D’Alto, răpusă de cancer în 2012, la 48 de ani, 7 nepoți și 3 strănepoți. Însă preferatul ei a fost Sylvester, care îi semăna leit. Își spunea ”mama Rambo”, ”mama Stallone” și ”mama Rocky”. Sylvester a tratat-o ca pe o regină până la moarte pe mama sa.

Amândoi au fost desfigurați la față de același chirurg care le-a făcut operații estetice. Jackie și-a făcut liftinguri faciale nereușite și-a deformat fața cu botox și și-a umflat buzele. ”Era greu să n-o placi. Era extravagantă și excentrică”, potrivit fiului Frank. Jackie a fost măritat cu Frank Stallone Sr, între 1945-1957, Anthony Fility, din 1959, până la o dată necunoscută de presă, și, din 1998, era căsătorită cu Stephen Levine. Mama lui Sylvester Stallone a murit la venerabila vârstă de 98 de ani.

sursa: click.ro


SEP 23, 2020


COMENTARII