FRESH
Zodiile care nu pot trece cu ușurință peste experiențele din trecut
(video) Accident între un avion și o mașină, pe o autostradă din SUA. ...
Gheorghe Urschi va surprinde din nou! Actorul pregătește lansarea ...
Dragobetele sărută fetele! Află de ce nu ai voie să plângi în această ...

Dorian Popa i-a lăsat pe toți mască! Ce sumă fabuloasă câștigă lunar din YouTube

Dorian Popa a dat cărțile pe față și a dezvăluit câți bani îi intră lunar în conturi din YouTube. Nici mai mult, nici mai puțin de câteva mii de euro, scrie SHOK.md 

”Din vizualizări faci între 7 și 15.000 de dolari pe lună și dacă mai faci și publicitate bine gândită poți să te duci între 20 și 40.000 de euro pe lună, deci plus vizualizările, te duci undeva între 30 – 50.000 și dacă mai ai și contracte pe un an, cum am eu, sar de o sută lejer”, a declarat Dorian Popa, potrivit spynews.

De asemenea, celebrul artist s-a gândit să le dea un mic sfat celor care sunt la început de drum și vor să urmeze această meserie. Dorian Popa a recunoscut că a început de jos și nu s-a lăsat nicio secundă atunci când a venit vorba despre îndeplinirea visului său. Cu toate că s-a confruntat cu perioade mai dificile și nu a fost totul mereu roz, iubitul lui Babs spune că a muncit mult și a strâns din dinți pentru a ajuns în prezent numele consacrat care se bucură de un succes colosal.

”Poate declanşa un trigger tuturor celor care-şi doresc mai mult de la viaţă. Eu am plecat din căminele ASE din Bucureşti. Pentru creditul de casă nu am fost eligibil (drepturile de autor nu sunt pe perioadă nederminată). Am luptat, am muncit, am strâns din dinţi şi am ajuns aici. Spor tuturor vizionarilor”.


IAN 22, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII