FRESH
(video) Rezultatul se vede pe față! Un bărbat vrea să se transforme ...
Au lăsat politica la o parte și au plecat în cluburi de noapte. Mai ...
La o zi de la naștere, Katy Black și-a arătat bebelușul! Vezi prima ...
O femeie a fost condamnată la un an de închisoare, după ce şi-a ascuns ...

Dorin Galben s-a apucat de sală! „N-o fac pentru mușchi și pătrățele pe abdomen, ci pentru ca să fiu sănătos”

Dorin Galben s-a pus serios pe treabă, deja de trei luni merge cu o mare plăcere la sală. Jurnalistul a dezvăluit că face sport pentru a fi sănătăs, nu pentru muschi și pătrățele pe abdomen, scrie SHOK.md.

Acesta a scris pe pagina sa de Instagram un mesaj, în care își îndeamnă urmăritorii să nu facă sport pentru a-și pregăti corpul de plajă sau că așa vrea soțul/soția, dar pentru propria sănătate ca să le fie mai ușor picioarelor, inimii, plămânilor.

„După ce am absolvit Liceul Sportiv, eu m-am lăsat de sport. Acolo, timp de 5 ani, am avut câte 2 antrenamente pe zi. Programul era cam așa: mic dejun, lecții, antrenament, prânz, meditații, antrenament, cină, timp liber și somn. Am făcut fotbal. A fost greu?! Acum realizez că da. Îmi pare rău pentru acei 5 ani?! Nu. Acum înțeleg că acea perioadă m-a făcut mai puternic. Ar mai fi multe de spus, dar toate la timpul lor.

Ziceam, de atunci când am absolvit liceul, în 2010, practic n-am mai jucat fotbal. Mi s-a făcut greață de acest sport. Îl privesc cu plăcere, dar nu suport să-l joc. O perioadă mi s-a lăsat de sport în genere. Cred c-am exagerat cu el, plus, nici nu eram tare bun la fotbal. Treptat, am descoperit tenisul și a revenit plăcerea pentru sport. Am avut mai multe încercări să merg regulat la sala de forță, dar n-am dus-o mult. Mă plictisesc repede.

Acum merg la fitness de 3 luni și chiar îmi place. Vedem cât va dura de data asta. N-o fac pentru mușchi și pătrățele pe abdomen, ci pentru ca să fiu sănătos. Mă simt mai bine. Reușesc mai multe. Gândesc mai limpede. E o stare de WOW și sper s-o mențin cât mai mult.

Am scris toate astea pentru ca să vă spun un lucru: nu faceți sport doar pentru ca să vă pregătiți corpul de plajă sau pentru că așa vrea soțul/soția. Faceți sport pentru sănătatea voastră, să le fie mai ușor picioarelor, inimii, plămânilor și să vă simțiți mai bine, inclusiv atunci când faceți SEX ”,a menționat pe o rețea de socializare.


NOI 30, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII