FRESH
Zodiile care nu pot trece cu ușurință peste experiențele din trecut
(video) Accident între un avion și o mașină, pe o autostradă din SUA. ...
Gheorghe Urschi va surprinde din nou! Actorul pregătește lansarea ...
Dragobetele sărută fetele! Află de ce nu ai voie să plângi în această ...

Dragostea pluteşte în aer! Nepoata Sofiei Rotaru, într-o ipostază romantică alături de iubitul ei

Acum câteva luni, nepoata Sofiei Rotaru, Sofia Evdokimenko, în vârstă de 19 ani, și-a arătat noul iubit. S-a dovedit a fi Denis Zhadanov, în vârstă de 31 de ani, membru al listei Forbes a „Top 30 de antreprenori europeni sub 30 de ani în domeniul tehnologiei”. Tânărul, ca și Sofia, este din Ucraina, locuiește în Statele Unite, lucrează în domeniul tehnologiilor IT și este vicepreședinte de marketing la Readdle, scrie SHOK.md.

Atuci, Evdokimenko a publicat în story, doar un scurt videoclip cu iubitul ei și, peste câteva ore a împărtășit fotografii romantice cu de la prima lor sesiune foto comună. În imagini, îndrăgostiții se îmbrățișează și se sărută cu blândețe.

София Евдокименко и Денис Жаданов

Recent au apărut zvonuri în presa rusă că Sofia Evdokimenko și Denis Zhadanov se pregătesc să-și anunțe logodna în viitorul apropiat. În același timp, faimoasa bunică a fetei, Sofia Rotaru, a anunțat recent la emisiunea de pe YouTube „Svitske Life” că se cunoaște cu iubitul nepoatei sale, dar crede că este prea devreme ca să se căsătorească: „Este încă tânără. Cred că este prea devreme. Trebuie să-și termine studiile, să obțină o educație bună.
Trebuie să-și termine studiile, să obțină o profesie bună”.

София Евдокименко и Денис Жаданов

IAN 22, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII