FRESH
Detaliul șocant pe care l-a aflat Irena Boclincă despre fostul său ...
Cele mai fascinante ritualuri de nuntă. IATĂ ce semnifică
Cum a ajuns regina Elisabeta a II-a una dintre cele mai bogate femei ...
10 semne că te-a înșelat fără să știi. Le recunoști?

Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a mutilat brațele. Cum i s-a schimbat viața

Povestea Margaritei Grachyova, o rusoaică în vârstă de 27 de ani, căreia soțul gelos i-a tăiat brațele cu toporul, a făcut înconjurul lumii. La aproximativ trei ani de la cuplitul atac, Margarita a povestit, într-o emisiune TV, cum i s-a schimbat viața, scrie SCHOK.md, cu referire la perfecte.ro.

Margarita a povestit amănuntele acelui eveniment: „Mi-a spus că îi duce pe băieți la grădiniță, iar pe mine la muncă. La un moment dat, el m-a dus într-o pădure. Mai bine îmi pierdeam cunoștința, decât să țin minte tot ce s-a întâmplat acolo.

Se pare că avea un plan pregătit. A cumpărat din timp toporul și frânghiile. A făcut totul intenționat. În plan era ca după ce mă duce la spital, să meargă la poliție să se predea”. 

Femeia povestește că relația lor nu mai mergea, iar după ce l-a anunțat că vrea să divorțeze, el a devenit mult mai agresiv și gelos.

Amintindu-și prin ce a trecut, Margarita spune că medicii au reușit cu greu să-i salveze o mână, iar petru ce-a de-a doua nu s-a mai putut face nimic și a primit o proteză bionică.

Fostul soț a fost condamnat la 14 ani de pușcărie. Cu toate acestea, femeia încă păstrează teama în suflet și spune: „Mă tem că atunci când va ieși din pușcărie, mă va omorâ”. Cei doi băieți din fosta căsătorie nu cunosc prea multe detalii din cele întâmplate, dar nu-l mai numesc tată.

Margarita și-a refăcut viața alături de un alt bărbat și a scris o carte întitulată „Fericită fără brațe – o poveste reală de iubire și monstruozitate”. Ea a devenit foarte populară în mediul online, pentru sfaturile pe care le oferă femeilor, victime ale violenței domestice. Recent, a fost invitată să fie prezentatoarea unei emisiuni, la un post TV  din Rusia. 


IAN 17, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII