FRESH
Una dintre cele mai mari enigme ale istoriei. Camera de Chihlimbar, ...
(FOTO) Cea mai sexy femeie din lume. Megan Fox, cele mai spectaculoase ...
Ce trebuie să schimbi la tine în această primăvară, în funcție de ...
Elon Musk a pierdut locul 2 în topul celor mai bogați oameni din lume. ...

„Du-te, dorule”! Feli lansează o nouă melodie din dragoste pentru interpreta Maria Tănase! VIDEO//

Cunoscuta interpretă Feli, lansează „Du-te, dorule”, din dragoste pentru interpreta Maria Tănase, o piesă despre răzbunare și vindecare, în care își cântă povești marcante din viață și formarea ei ca om și ca artist, scrie SHOK.md.

„Piesa aceasta este din dragostea mea pentru Maria Tănase și inspirată de Blestem, cu o amintire scoasă din cutie, am scris „Du-te, dorule”, a scris interpreta pe Instagram.

„Du-te, dorule” are muzica și versurile compuse de Feli și Smiley, alături de producătorii Șerban Cazan și Vladimir Coman-Popescu și mix&maxerul realizat de Lucian Nagy. După primele 6 piese autobiografice, de pe albumul „Feli din poveste”, lansate până acum cu răsunet și succes rapid pe online și radio de către Feli – „Omule, deschide ochii”, „Frunze cad”, „Când răsare soarele”, „Mă strigă mama”, „Sus pe munte” sau ”Banii n-aduc fericirea” – proaspăt lansată „Du-te, dorule” completează paleta de trăiri și povești reale care îi conturează artistei Feli drumul uman și muzical parcurs până astăzi.

SHOK.md


NOI 9, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII