FRESH
Hilary Duff este însărcinată cu al treilea copil
Tradiție controversată în două triburi africane. Bărbații le oferă ...
Khabib a obținut ultima sa VICTORIE! Acesta a anunțat că se retrage ...
Zodiile care își vor găsi jumătatea în luna noiembrie

După 10 ani de CĂSNICIE, la fel de îndrăgostiți ca și în prima zi! Irina şi Serghey Kovalsky au lansat piesa „Любовь как в сериале”!

Artiştii Irina şi Serghey Kovalsky, la aniversarea de 10 ani de dragoste, au lansat piesa „Любовь как в сериале”, scrie SHOK.md.

„PREMIERĂ! Videoclip nou Uraaa!!! Dragostea este ca în serial! 💏

Sperăm să vă placă! Clipul a fost filmat în cinstea aniversării noastre! 10 ani de la prima întâlnire”, a notat Irina pe rețele de socializare.

În videoclip cei doi apar extrem de stilați. Irina a îmbrăcat din nou rochie de mireasă, s-ar părea că este o adevărată prințesă.

„A fost misto ! Ne-am amintit de nunta noastră, de prima noastră cunoaștere) și de cum a început perioada noastră de buchete cu bomboane! După cum probabil ați ghicit, am filmat un videoclip despre un subiect care va fi întotdeauna relevant! Cântecul este despre mine și Serghey, despre istoria noastră de cunoaștere, despre ceea ce au fost încercările, deoarece în viața fiecărui cuplu căsătorit sunt)) și toate acestea într-un mod foarte vesel și grozav. Și în cinstea zilei primei noastre cunoștințe am lansat videoclipul”, a mărturisit Irina.

Adriana GRIȚCO


SEP 17, 2020


COMENTARII