FRESH
Turist american riscă închisoarea în Thailanda din cauză că nu i-a ...
Carolina Gorun a făcut marele anunț! Va deveni mămică de băiețel
Horoscopul banilor pentru săptămâna 28 septembrie-4 octombrie
FOTO Cum arată idolul adolescenților, la 38 de ani! Kelly Clarkson ...

Durerile TREC dar AMINTIRILE rămân! Rodica Ciorănică: „În viața mea am plâns de multe ori...!”

Jurnalista Rodica Ciorănică într-o postare recentă pe Instagram a mărturisit despre confesiunile dureroase din trecut, scrie SHOK.md.

„În viața mea am plâns. De multe ori, la ore târzii, în noapte, când nu vedea nimeni, iar după răsărit făceam ața ca urmele plânsului să dispară. Era o nouă zi. O zi în care străluceam la osearaperfectă, încercam să râd, să ascult ce spun cei din fața mea și doar oameni foarte puțini citeau și altceva în ochii mei. Durere și umilința. Resemnare. Obida. Mila și demnitate. Iertare. Vețnica întrebare: de ce?

Poate că plăteam cu toții niste conturi de care am uitat? Poate că ne forțăm să rămânem lângă niste oameni cu care demult nu mai puteam râde?

Nu întotdeauna găseam răspuns. Dar știu sigur că și noi i-am făcut pe ei să plângă. Să îi doară. Barbații și femeile plâng la fel. Doar că ei nu povestesc despre asta.

Înainte speram doar, dar acum știu că viața fără lacrimi și dureri din dragoste poate fi. Există! Și în momentul în care insistam să rămânem pe un loc străin, riscăm să nu aflăm niciodată cum e la gust, ce ușor și simplu e totul”, a notat ea în descrierea postării.

Adriana GRIȚCO


AUG 13, 2020


COMENTARII