FRESH
Detaliul șocant pe care l-a aflat Irena Boclincă despre fostul său ...
Cele mai fascinante ritualuri de nuntă. IATĂ ce semnifică
Cum a ajuns regina Elisabeta a II-a una dintre cele mai bogate femei ...
10 semne că te-a înșelat fără să știi. Le recunoști?

Dustin Diamond, "Screech" din Salvați de clopoțel, a fost diagnosticat cu cancer în stadiul patru

Actorul Dustin Diamond, cunoscut pentru personajul „Screech” din serialul Salvați de clopoțel, a fost diagnosticat cu cancer în stadiul patru, scrie SHOK.md, cu referire la digi24.

Actorul a fost spitalizat săptămâna trecută în Florida, după ce a acuzat dureri în tot corpul.

Managerul lui a confirmat că Diamond, în vârstă de 44 de ani, a fost diagnosticat cu cancer și așteaptă rezultatele testelor medicale pentru a afla natura și locația bolii. Totodată, actorul ar fi avut dureri și din cauza afecțiunii virale Zona Zoster.

Un prieten apropiat al lui Dustin Diamond a declarat pentru publicația The Sun că actorul avea o umflătură mare pe gât de ceva timp, însă a amânat vizita la doctor de teamă că cineva îl va fotografia și va pune fotografia pe internet.

Cancer în stadiul patru înseamnă că boala s-a răspândit și la alte organe și părți ale corpului. Dustin Diamond ar urma să înceapă chimioterapia săptămâna aceasta.

Dustin Diamond și-a început cariera în adolescență și a fost unul dintre cele două personaje care au apărut în serialul Salvați de clopoțel de la început până la sfârșit.

Personajul „Screech” nu a apărut în noua producție „Salvați de clopoțel” din 2020, însă este menționat în serial, spunându-se că a devenit astronaut pe Stația Spațială Internațională.


IAN 15, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII