FRESH
Zodiile care nu pot trece cu ușurință peste experiențele din trecut
(video) Accident între un avion și o mașină, pe o autostradă din SUA. ...
Gheorghe Urschi va surprinde din nou! Actorul pregătește lansarea ...
Dragobetele sărută fetele! Află de ce nu ai voie să plângi în această ...

Dwayne Johnson și-a descoperit un nou talent! Actorul nu mai joacă în filme și nici nu se mai luptă în ring: „Mâini de aur”

Actorul american Dwayne Johnson, supranumit „The Rock” este de toată invidia. Pe lângă succesul său grandios în actorie are și o famile demnă de laudă. Dacă fizicul îl arată ca o persoană dură, atunci când este vorba de fetițele lui minunate, acesta devine sensibil și nu le poate refuza nici un capriciu, scrie SHOK.md.

În urmă cu scurt timp, luptătorul a postat pe pagina lui de socializare câteva fotografii în care apare alături de fetița lui de doi ani, Tiana Gia, dar nu oricum, ci în timp ce îi pieptăna și împletea părul firav al celei mici, relatează spynews.

Nu este o surpriză ca starurile de la Hollywood să își descopere noi talente pe perioada carantinei, însă Dwayne Johnson chiar și-a uimit fanii, mai ales atunci când le-a mărturisit că, deși nu are o podoapă capilaă prea…dezvolată, cunoaște câteva trucuri în ceea ce privește stilizarea părului.

„În ciuda faptului că fiica mea de doi ani pare complet terifiată pentru viața ei, tata este singurul responsabil pentru ai scoate toate încurcăturile dureroase din păr. Veți vedea energia liniștitoare, abilităție excepționale și răbdarea extraordinară pe care tata aka Mâini de aur le afișează pe deplin. Poate că sunt chel, dar știu câte ceva despre păr. În principal pentru că mi-aș dori să am”, a fost mesajul lui „The Rock” care a însoțit pozele de pe Instagram.

Dwayne Johnson este tată a trei fete, din relații diferite. Actorul are o fiică de 19 ani din relația cu Dany Garcia, care în prezent are 19 ani și nu locuiește împreună cu el, dar și două fiice, de cinci și respectiv doi ani, a căror mamă este Lauren Hshian. Ce doi sunt căsătoriți din anul 2019, când au preferat să unească destinele în mare secret, departe de ochii lumii.


IAN 25, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII