FRESH
Turist american riscă închisoarea în Thailanda din cauză că nu i-a ...
Carolina Gorun a făcut marele anunț! Va deveni mămică de băiețel
Horoscopul banilor pentru săptămâna 28 septembrie-4 octombrie
FOTO Cum arată idolul adolescenților, la 38 de ani! Kelly Clarkson ...

E considerată cea mai frumoasă femeie din România, dar nu e perfectă! Antonia a spus cu ce se confruntă

Nu mai e un secret faptul că de câţiva ani de zile Antonia este considerată cea mai frumoasă româncă. Are un chip superb, şi un trup pe măsură, scrie SHOK.md, cu referire la okmagazine.ro.

Iată că acum, fără să o oblige nimeni, artista de 31 de ani a dezvăluit ce imperfecţiuni are pe trup! Nimeni nu ar fi bănuit că şi ea se confruntă cu aşa ceva.

La fiecare eveniment, la fiecare postare pe Instagram, Antonia afişează o imagine perfectă atât atunci când este machiată, cât şi nemachiată. Spunem că ea este perfectă, că are un chip superb, ca al unei tinere de 18 ani, şi un corp de zeiţă, bine proporţionat, cu picioare lungi şi bust voluminos. Ei bine…ea ne demonstrează că perfecţiunea nu există, că şi ea are mici probleme ca majoritatea femeilor. 

Antonia a dezvăluit acum că are pe trup vergeturi! Da, după atâtea ore intense în sala de sport, după un regim alimentar sănătos, şi ea se confruntă cu aceste imperfecţiuni. Cântăreaţa de 31 de ani a postat în mediul online o imagine în care se vede că pe posterior are acele dungi mai inestetice. Nu le-a ascuns deloc, le-a întrebat şi pe urmăritoarele ei dacă au aşa ceva. 

Se pare că aceste vergeturi apar, nu contează cât sport faci sau ce mănânci, poate e vorba şi despre organismul fiecărei femei. Cu siguranţă Antonia a făcut şi anumite proceduri pentru a scăpa de ele, dar cert este că nu se simte complexată, din moment ce le-a arătat. E mândră de corpul ei, de felul în care arată după trei naşteri.

Cum a fost copilăria Antoniei

Mulţi nu ştiu, dar cântăreaţa a avut parte de o mare încercare chiar de mică. Părinţii vedetei s-au despărţit înainte ca ea să se nască şi, la doar câteva luni distanţă, mama artistei l-a cunoscut pe Mihai Iacobescu, cel care mai apoi a adoptat-o pe Antonia şi i-a dat numele său, în acte. Mihai Iacobescu lucra la circ şi a prins un contract avantajos peste Ocean şi aşa a început aventura lor în America.

sursa: okmagazine.ro


AUG 13, 2020


COMENTARII