FRESH
FEMEILE ȘI SEXUL! Gabriella Nastas: „când vă daţi seama că aţi făcut ...
O boală mai devastatoare decât Covid-19 continuă să ucidă sute de ...
Inna face DEZVĂLUIRI! Artista a recunoscut ce a atras-o la Deliric! ...
Horoscop 30 noiembrie 2020. Viaţa trăită între propunerile şefilor ...

Ea este Mary, femeia de 46 de ani care are un soţ, un logodnic şi doi iubiţi oficiali: ”Iubirea nu trebuie limitată!”

Mary Crumpton, pe numele din buletin, are 46 de ani și o relație cu 4… bărbați! Mai exact, vorbim despre un soţ, un logodnic şi doi iubiţi oficiali! Ce spune femeia, adeptă a curentului ”poliamor”, despre relația multiplă? A descoperit la vârsta de 29 de ani că se poate îndrăgosti de mai multe persoane în același timp, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.

Mary Crumpton, o britanică în vârstă de 46 de ani a devenit subiect de discuție în întreaga lume, după ce a declarat că are o relație, surpriză: cu patru bărbați. Mai exact, vorbim despre un soţ, un logodnic şi doi iubiţi oficiali! Totul a început după ce a avut parte de primul eșec în viața ei și anume, divorțul de fostul soț.

A crezut că va avea un soț toată viața, însă, știți vorba aceea: ”socoteala de acasă nu se potrivește niciodată cu cea din târg”! După ce a trecut peste despărțirea de cel pe care îi considera alături de ea pentru totdeauna, Mary a cunoscut un alt bărbat, care, ulterior i-a devenit soț. Chiar și așa, nu a fost de-ajuns și, la vârsta de 29 ani, britanica a descoperit că se poate îndrăgosti de mai multe persoane în același timp, potrivit presei internaționale.

”Am ieşit cu un grup de prieteni şi şi-a făcut apariţia o fată cu mai mulţi parteneri. Niciodată nu mai auzisem de aşa ceva”, a declarat Mary.

Femeia poartă două inele de logodnă

Ştim că iubirea noastră nu este limitată. Iar eu am descoperit că pot iubi mai mult de o persoană. Încerc să îmi împart timpul în aşa fel încât să le ofer dragoste şi respect”, a spus ea pentru presa internațională.


NOI 2, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...