FRESH
Hilary Duff este însărcinată cu al treilea copil
Tradiție controversată în două triburi africane. Bărbații le oferă ...
Khabib a obținut ultima sa VICTORIE! Acesta a anunțat că se retrage ...
Zodiile care își vor găsi jumătatea în luna noiembrie

Echinocțiul de toamnă 2020 – influențele astrale asupra fiecărei zodii în următoarele 14 zile

În astrologie, echinocțiul acestei toamne este echivalent cu intrarea Soarelui în Balanță și este considerat un moment puternic, de fapt adevăratul moment 0 al toamnei, un reset vibrațional care încheie ciclul anotimpului cald și face trecerea către cel rece.

Pe 22 septembrie 2020 (ora 16.31), a avut loc echiocțiul de toamnă, moment în care, indiferent de zona în care ne-am afla pe Pământ, ziua și noaptea sunt egale. În astrologie, echinocțiul acestei toamne este echivalent cu intrarea Soarelui în Balanță și este considerat un moment puternic, de fapt adevăratul moment 0 al toamnei, un reset vibrațional care încheie ciclul anotimpului cald și face trecerea către cel rece.

Influența unui echinocțiu este resimțită pe termen lung, dar foarte intens se va manifesta în următoarele două săptămâni. Prin urmare, perioada următoare va fi destul de mult despre reechilibrări și balanță, despre regăsiri de sine și de ceilalți, despre evaluări, despre negocieri și noi condiții, dar și despre echitate și dreptate. Iată cum va afecta Echinocțiul de toamnă fiecare zodie în parte:

Echinocțiul de toamnă 2020 și influența sa asupra celor 12 zodii

Berbec

Acest echinocțiu de toamnă aduce zodiei Berbec mai multă lumină în suflet, o înțelegere profundă a vieții și a propriilor circumstanțe de viață. Eșți mai pregătit ca niciodată să iei lucrurile așa cum sunt, să îți depășeșți propriile limite, să îți acorzi toată atenția de care ai nevoie (atât fizic, cât și emoțional), dar și să spui pe nume acelor lucruri pe care evitai sau amânai să le spui. Îți înfrunți cu curaj proprii demoni și temeri, iar de cealalaltă parte a gardului te așteaptă multe lucruri noi și frumoase.

Gemeni

Soarele în Balanță dezlănțuie întreagă creativitate a zodiei Gemeni și face ca această zodie să strălucească și să iasă în evidență din acest punct de vedere. Orice trece prin mâna acestui nativ este bibilit, încărcat de frumos și estetic, produce uimire și admirație în jur. Pe de altă parte, zodia Gemeni se bucură de aceeași ingeniozitate și în arta flirtului, jonglând puternic cu legea atracției și atrăgând în jurul lor propuneri care mai de care mai diverse.

Rac

Dă-ți frâu liber să înflorești în această perioadă, dragă Rac, și pune stop divergențelor și nemulțumirilor pe care le ai în primul rând cu tine însuți. Acceptă perioada de schimbare și de transformare prin care treci și lasă-te purtat de fluxul vieții, încredințându-te în mâinile sigure ale universului. O persoană dragă îți este aproape și te copleșește cu iubire, tandrețe și declarații de dragoste, dar și cu promisiunea unei regăsiri în cel mai scurt timp.

Leu

Echinocțiul de toamnă stă sub semnul neprevăzutului și al spontanului pentru Leu. Vor fi destule răsturnări de situații și schimbări de planuri cărora nu doar că le vei face față cu brio, ba chiar vei ști și să profiți de ele. Următoarea perioadă este plină de dinamism și mișcare pentru tine, vei avea parte de multe întâlniri sau adunări sociale, multe conversații profunde cu cei din jurul tău și te vei ancora adânc și în muncă. Nu uita să profiți și de razele calde ale soarelui și să te întorci un pic și către tine și sufletul tău.

Fecioară

Luna nouă în Fecioară de pe 17 septembrie a creat momentul propice pentru ca zodia Fecioarei să-și implementeze deja într-un sol fertile dorințele cele mai profunde. Nu uita însă că de acest echinocțiu este necesar să le și dublezi cu acțiune, acțiune pe termen lung și constantă, dar și cu eforturi. Vei fi recompensată din plin, nu îți face griji, căci visurile cele mai ardente sunt pe cale să ți se îndeplinească. Îți merge foarte bine în această perioadă și pe plan financiar, unde ai parte de noroc și influențe astrale benefice.

Balanță

Cu Soarele chiar în semnul Balanței, nu este de mirare că te simți plin de energie și vitalitate, că ai o mie de planuri și gânduri în minte și mult entuziasm pentru a le implementa. Muncești mult, dar ești și extrem de apreciat, iar proiectele personale înfloresc pur și simplu. Este foarte posibil să primești chiar o ofertă de colaborare extrem de avantajoasă pentru tine sau să ai în vedere o călătorie îndepărtată în viitorul apropiat, legată de munca ta și de contracte ce trebuie onorate sau semnate.

Scorpion

Emoțiile tale sunt precum o tornadă în această perioadă și te urcă și te coboară în același timp. Ai tendința de a trece cu ușurință de la momente de reflecție și introspecție la perioade dinamice și agitate, concentrate pe acțiune și pe implicare, pe a face lucrurile să se întâmple. Chiar dacă subconștientul tău lucrează fără voia ta și are un anumit mindset, fă un pas în spate, pune frână și încearcă să fii mai detașat. Bucură-te de această perioadă frumoasă de toamnă. Relaxarea îți limpezește și emoțiile, și sufletul, și munca.

Săgetător

O puternică și nebună dorință de aventură îi mână din spate pe Săgetători și îi face să interacționeze cu tot felul de oameni, să colinde tot felul de locuri, să se angajeze în plimbări lungi, în vizite inopinate, în planuri și proiecte, în revederi cu prieteni dragi sau regăsiri cu locuri care le-au rămas în suflet. Poate că acest echinocțiu de toamnă le va tulbura un pic spațiul interior, dar în același timp îi va și îmbogăți spiritual căci vor trăi niște experiențe frumoase.

Capricorn

Zodia Capricorn va avea o lecție de învățat în acest echinocțiu de toamnă: și anume pe cea a acceptării și a renunțării. Acești nativi vor învăța că unele lucrurile nu țin de ei, indiferent de cât de mult s-ar strădui sau ar forța ei nota. Vor trebui pur și simplu să accepte, în unele situații chiar să renunțe la o legătură cu o anumită persoană sau un obicei care nu le făcea bine sau chiar la anumite planuri față de care nu existau nicio speranță și niciun viitor. Dar uite așa plantează solul pentru o viitoare relație sănătoasă.

Vărsător

Pentru Vărsător, acest echinocțiu de toamnă este despre regăsirea puterii personale și mentale, despre reechilibrarea sa interioară. Vărsătorul reușește să se regenereze în această perioadă și să se vindece, să își găsească acel echilibru interior care îi va permite să traverseze cu demnitate și integritate orice circumstanțe de viață. Pe de altă parte, Vărsătorul simte o puternică chemare către introspecție și meditație și jonglează cu teorii existențialiste și legea atracției. De fapt, Vărsătorul aproape că este una cu universul așa că, atunci când intențiile sale sunt pure și bine intenționate, va reuși să manifeste aproape tot ce își dorește, chiar un job sau o iubire nouă.

Pești

Pentru Pești, echinocțiul de toamnă vine cu vești bune, mai ales în ceea ce privește starea de sănătate a unei persoane apropiate, posibil al unui membru al familiei. Comunicarea se îmbunătățește vizibil, mai ales în ceea ce privește relațiile cu sexul opus, aducând împlinire, satisfacție și sentimente profunde de iubire și recunoștință. Unii Pești simt tendința de a se întoarce în trecut pentru a-și rezolva sau încheia anumite probleme emoționale rămase nevindecate. Și chiar este momentul oportun pentru a face acest lucru!

sursa: horoscop.garbo.ro


SEP 24, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII